Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2010. 13:46h.

Maria Badia considera Tremosa "una vergonya com a company"

El PSC demana CiU "una rectificació inmediata" per les paraules de l'eurodiputat

Maria Badia considera Tremosa "una vergonya com a company"

Maria Badia, en una imatge d'arxiu

L’eurodiputada del PSC, Maria Badia, ha declarat que “el senyor Tremosa no és la persona més indicada per donar lliçons d’antifranquisme i menys al president de la Generalitat, José Montilla, que va lluitar per la democràcia”, en referència a les declaracions de l’eurodiputat de Convergència i Unió, Ramon Tremosa, sobre la convocatòria de les eleccions catalanes pel proper 28 de novembre, en les que afirma que “Montilla és el president que Franco somniava per a una Catalunya en democràcia”.

És en aquest sentit que Maria Badia ha qualificat de "lamentables" les declaracions de Tremosa, “amb les que  no fa més que desacreditar-se com a polític”. Tanmateix, tota la família de socialistes espanyols a l’Eurocambra han demanat una rectificació immediata de l’eurodiputat de CiU.

A més, l’eurodiputada catalana s’ha adreçat especialment al president de la federació nacionalista, Artur Mas: “requerim urgentment una disculpa pública davant d’unes declaracions que s’allunyen tremendament de la bona imatge de Catalunya a la Unió Europea i que van en contra de la feina que realitzem la resta de representants polítics catalans a Europa”, ha dit, i ha afegit que “és una vergonya per a nosaltres tenir companys que vulguin donar aquesta imatge de Catalunya i dels catalans a les institucions europees”.

Per últim, la diputada al Parlament Europeu ha volgut assenyalar que"ha perdut moltíssim CiU a Europa amb el canvi respecte a l’anterior legislatura", tot comparant-lo amb el seu antecessor a Convergència a l’Eurocambra, Ignasi Guardans.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Angels, Premià de Dalt, 08/09/2010 - 21:21

Ja és hora que des de CIU és parli clar!!! Molt bé Sr. Tremosa!!! En Franco estaria content de veure com la mediocritat durant set anys estigué instal.lada a la Catalunya d´en Montilla, un cateto eixerit!

#13 Mariona, Barcelona, 08/09/2010 - 19:49

Crec els senyors Mas i Tremosa no tenen res a rectificar, només han confirmat el que alguns ciutadans pensem.

#12 Ramon, Barcelona, 08/09/2010 - 19:35

Paco el Guerrillero, com tots els progres, van lluitar contra una dictadura -la franquista-, per implantar-ne una altra -la del proletariat-. El seu heroic mètode de lluita també fou el de tots els progres ("Córrer davant els grisos").

#11 Catalunya real, Barcelona, 08/09/2010 - 19:22

i la teva companya, la Maleni d'Espanya què tal, Badia? sí, dona, aquella que amagueu a les llistes (i als mitjans) i que ara es dedica a conspirar a Europa contra els interessos catalans (fins i tot enfrontant-se a vosaltres que ja es dir....)

#10 Francesc Porras, BCN, 08/09/2010 - 18:11

Montilla va lluitar per la democràcia????

Sí, per la democràcia maoísta.