Publicitat
Política · 29 de Gener de 2013. 14:47h.

Maria Senserrich substitueix Neus Munté al Parlament

Després de la renuncia a l'escó de la consellera de Benestar i Família

Maria Senserrich substitueix Neus Munté al Parlament

Senserrich, amb Turull

La mesa ha acceptat la renúncia de la consellera de benestar i família, Neus Munté, a l’acta de diputada. L’escó vacant l’ocuparà Maria Senserrich (Igualada, 1980), que anava al número 28 de la llista de CiU per Barcelona i que ja va ser diputada la legislatura passada.

D'altra banda, la mesa ha tramitat les darreres iniciatives registrades al Parlament, entre les quals hi ha el decret de necessitats financeres del sector públic en pròrroga pressupostària. Ara el Parlament disposa de trenta dies perquè el ple el debati, i el validi o el derogui.

A més, també ha cursat les propostes de resolució, les sol·licituds de compareixença i les preguntes al govern presentades durant la darrera setmana, i  l’informe del Síndic de Greuges relatiu a les activitats de l’Autoritat Catalana de Prevenció de la Tortura corresponent al 2012, així com l’informe del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, sobre l’observança del pluralisme polític a la televisió i la ràdio corresponent al setembre del 2012.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Miguel, Igualada, 29/01/2013 - 17:37

Esta chica es una niña de papa de Igualada que no ha trabajado en su vida, su padre es un hombre fuerte de ciu y como todos lo que ha hecho es colocar a la niña, vaya cachondeo lo de los diputados, se queda fuera y ahora entran todos colocados. Verguenza total

#2.1 TIP DE MENTIDES, IGUALADA, 30/01/2013 - 14:26

És filla d'una família nombrosa i humil, els seus pares, ara jubilats eren simples treballadors, no eren ni encarregats. Els seus fills s'han hagut de pagar els seus estudis treballant.

#1 Joaquim, Alp, 29/01/2013 - 16:24

vinga som-hi una politica de carrera, ha treballat a l'empresa privada aquesta noia?.. sap que hi ha al carrer avui en dia?

#1.1 robert, barcelona, 29/01/2013 - 19:55

Dons si. Te exedencia d'una entitat bancaria catalana i te estudis suficiens, content???