Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 12:08h.

Marina Llansana creu que CiU "pot denigrar" el Parlament

L'exdiputada d'ERC critica que De Gispert retalli "els viatges institucionals"

Marina Llansana creu que CiU "pot denigrar" el Parlament

Llansana, amb Felip Puig, en una imatge d\'arxiu

L'exdiputada d'Esquerra, Marina Llansana, en un article al diari Ara, considera, en relació a la retallada pressupostària d'Artur Mas, que "la línia divisòria entre la voluntat real de retallar el que és superflu i la temptació de fer una simple ostentació d'austeritat és massa fina".

En aquest sentit es pregunta "fins on s'ha d'aplicar una retallada que pot denigrar les nostres institucions?". Llansana creu "un error que s'hagi retallat encara més el pressupost del Parlament", i denuncia que "aplicar-hi una retallada com si fos un departament més del Govern pot posar en qüestió la dignitat de la feina que ha fet fins ara i limitar la feina que podria fer en el futur".

L'exdiputada d'Esquerra tampoc entén que "Nuria de Gispert retalli els viatges institucionals" i en aquest sentit recorda que els representants del Parlament "han d'explicar al món la causa catalana".

Finalment es pregunta "per què la presidenta De Gispert ha optat fins ara pel que és més vistós -cotxes, viatges, personal-i, en canvi, ningú ha parlat de retallar la subvenció als grups parlamentaris?".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Al carrer, collons !, Barcelona, 02/02/2011 - 08:52

O sigui que reduir despeses també està mal fet, oi? Vinga a cagar!

#17 mmont, Barcelona, 01/02/2011 - 12:47

Segons el DGE: denigrar: Dir mal d'algú o d'alguna cosa per tal de destruir la bona opinió que altres en tenen, de menysprear-ne la qualitat.
La Sra, Llansana hauria de consultar el diccionari abans de donar per bo un article. La Presidenta, segons LLançana, el que vol fer és "rebaixar-lo".

#16 demianaenko, Tarragona, 01/02/2011 - 10:47

Xata, si vols fer turisme, paga-t'ho de la teva butxaca (que la deveu tenir ben plena, per cert)

#15 CASA MARCOS, Pals, 31/01/2011 - 20:59

Para denigración hay que ver a qué extremo se ha llegado en la Dirección de Servicios del Departamento de Salud donde aún hoy los socialistas continuan machacando a los funcionarios y colocando sus amiguetes contraveniendo normas con total impunidad. Hasta cuando?

#14 mariona, barna, 31/01/2011 - 19:11

heu estat manan set anys maca i us hem retirat la confiança... alguna raó tindrem els votans per haver-ho fet, no creus? I, no pateixis que si CIU ho fa malament també el castigarem. Però en principi té un vot de confiança com vau tenir vosaltres. Sento que us pesi tan!