Publicitat
Política · 7 de Maig de 2013. 08:44h.

Mariscal expressa el seu "amor a Catalunya"

El dissenyador es disculpa per les seves "desafortunades declaracions" sobre la Diada

Mariscal expressa el seu "amor a Catalunya"

Mariscal

El dissenyador Javier Mariscal, en una carta a La Vanguardia, explica que "em sento molt malament per la repercussió d'unes desafortunades declaracions meves que van ser recollides en l'edició valenciana d'El País. Sóc molt maldestre amb les paraules i sempre em passa. Ja m'ha passat i suposo que em seguirà passant, encara que espero aprendre la lliçó".

"Les paraules no són el meu fort, està vist. Les paraules sempre són traïdores, i cal tenir respecte. Quan era un nen en comptes d'escriure mare la dibuixava a ella. No vaig mesurar ni l'abast ni el contingut de les meves paraules, dites de manera informal i col·loquial, encara que no per això menys equivocades", admet.

"En qualsevol cas, només volia demanar disculpes a tots aquells a qui hagi ofès i transmetre'ls als que encara no ho sàpiguen, o ho hagin posat en dubte, el meu amor a Catalunya, a la seva cultura i a la seva llengua, amor que he expressat en la meva feina en infinitat d'ocasions", afegeix.

"Sóc ciutadà de Catalunya i els meus fills han estudiat a l'escola pública catalana. Encara que d'una cosa no em desdic, mai no m'han agradat les banderes. Cap. Un petó", conclou.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#19 guillem borras , Mura, 07/05/2013 - 22:24

eii tens el telefon del Boadella ??

#18 Xavi, Barcelona, 07/05/2013 - 18:26

Si ha hagut d'intervenir La Vanguardia perquè aquest pobre home no li retiressin les subvencions. Ai, si vivim en un país on hi ha una llibertat de p*** mare.

#17 Lluis, Banyoles, 07/05/2013 - 17:37

A mi tampoc m'agraden les banderes però una estelada al balcó significa que no ens resignem a l'espoli fiscal ni a la submissió legislativa, significa respecte per la voluntat del poble.

#16 Kropotkin (el amigo de la Infanta), Vic, 07/05/2013 - 15:43

Hitler se tirava pedos, los catalanes también....acaso quereís mas pruebas?....juas, juas....os dejo q sale el Rivera en telefacha....juas, juas

#15 Sergi, Badalona, 07/05/2013 - 13:25

Mariscal, no t'estimis tant el meu país perquè amb tant d'amor el mataràs.