Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2017. 14:24h.

Marta Pascal considera que l'autoinculpació de la CUP és “postureo”

"Ningú no ens podrà donar lliçons"

Marta Pascal considera que l'autoinculpació de la CUP és “postureo”

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, en declaracions als mitjans de comunicació, s’ha referit a la iniciativa de la CUP d’autoinculpar-se el referèndum i ha dit que la iniciativa de la formació antisistema és “postureo”. Pascal ha deixat clar que “ningú no ens podrà donar lliçons de no haver fet res, al contrari, hem fet tot el que tocava i farem tot el que calgui. El que facin els altres ens preocupa relativament poc”.

La CUP ha presentat un escrit al Jutjat d'Instrucció núm. 13 de Barcelona “per donar resposta als requeriments que aquest jutjat està enviant a empreses, funcionaris i teatres sobre la celebració del referèndum”. En l'escrit la CUP comunica al Jutjat la seva condició de "coautora i cooperadora necessària" de l'organització del referèndum de l'1 d'octubre.

Així la esquerra independentista s'inculpa directament davant del Jutjat i demana al titular de l'òrgan judicial que la tingui com a part investigada donada la seva condició de partícip en aquest referèndum.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/07/2017 - 17:44

Evidentemente que es portureo, Martita, como la de Arturet.
¿Y?

#1 0105, bcn, 17/07/2017 - 15:18

no critiques a tus socios, muchos hijos de pijos convergentes que ni saben lo que es trabajar, pero gracias a su apoyo sacais los presupuestos con vuestros recortes, de tal palo tal astilla, por suerte espero que os inhabiliten y os condenen a todos juntos y dejar de haceros los martires que sois una lacra todos juntos.