Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2020. 08:57h.

Marta Pascal deixa l'escó al Senat abans que la facin fora

El Parlament escollirà nous representants després de les properes eleccions

Marta Pascal deixa l'escó al Senat abans que la facin fora

Marta Pascal, aplaudint Mas en el consell nacional del PDECAT de juliol del 2015

L'excoordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha anunciat que deixarà l'escó al Senat després de fer públic la seva discrepància amb l'expresident Carles Puigdemont i Junts per Catalunya. "La meva discrepància s'ha vist com a una dissidència", ha lamentat.

Pascal, que és senadora per representació autonòmica, tindria difícil repetir perquè el Parlament escollirà nous representants després de les pròximes eleccions. L'encara senadora, que deixarà l'escó després d'aquest ple, ha manifestat que "crec que faig el que toca".

També ha exposat que "per mi, la coherència i els principis són molt importants" i ha indicat que "no puc posant veu al que és el meu escó de JxCat al Senat quan tinc aquesta discrepància".

Marta Pascal ha explicat que "faré aquest proper ple perquè no puc deixar el grup sense un efectiu menys", ja que "quan estàs designat pel Parlament, hi ha un procediment per escollir una persona nova". "Després del ple faré efectiva la meva renúncia", ha sentenciat.

Finalment, l'exdirigent del PDECAT ha remarcat que "per a mi la política és molt més que un càrrec institucional". "He d'obrir una nova etapa. M'agradaria quedar-me al PDECAT, no haver de marxar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/02/2020 - 12:10

"Joan Tardà i Coma @JoanTarda

Diu Mas: “Parece lq @Esquerra_ERC quiera reproducir el patrón de CiU, x la manera de actuar que tienen en Madrid”. Impossible! Perquè x intentar-ho abans hagués hagut de deixar d ser honrada i fer el camí dels Pujol corruptes i d la Convergència judicialitzada x mal finançament"

Las albaceteñas chorrean

#5 Andreu, Mataro, 24/02/2020 - 12:10

Teatro, puro teatro. Tot aquests moviments són per preparar la tornada gloriosa del nostre mai prou glorificat Arturo en afan de multitudes. Rieuvos de la Puigdemontada a Perpignan per acabar-lo de desmontar.

#5.1 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 24/02/2020 - 15:53

Hossanna! Hossanna en el cel! El senyor Mas entrarà a Sant Jaume a lloms d´un ase (català)!

#4 FRAN BCN, Bcn, 24/02/2020 - 11:52

Em.sembla be, ja que estàs envoltada de fanàtics.....

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/02/2020 - 11:45

Que recargolat es el Rius.
D´aixo mateix es del que sempre s´ufanava el Butanito, fotre el camp a corre cuita 5 minuts abans de que el fotesin escales avall

En canvi la tertulianada de la mesquita de l´imam Baste, sempre tot un clam, elogiava tan lloable atac de dignitat per no aferrar.se a la canongia.

Una cartera els agermana

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/02/2020 - 11:18

"Marta Pascal deja el escaño en el Senado antes de que la echen"

D´aixo mateix es del que sempre s´ufanava el Butanito, fotre el camp 5 minuts abans de que el fotesin escales avall

En canvi la tertulianada de la mesquita de l´imam Baste elogiava tan lloable atac de dignitat per no aferrar.se a la canongia.