Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2020. 09:07h.

Marta Pascal denuncia "por" a Puigdemont al PDECAT

"JxCat està fent un plantejament a partir del bloqueig, l’antipolítica i la confrontació"

Marta Pascal denuncia "por" a Puigdemont al PDECAT

L'excoordinadora general del PDECat, Marta Pascal, en una entrevista a l'Ara, afirma que al partit tenen "por" de Carles Puigdemont i carrega contra JxCat. Pascal admet que discrepar de Puigdemont "costa molt. Ho vaig fer i ho vaig pagar car".

"Durant aquest temps he parlat amb molta gent i t’adones que el que et diuen en privat difereix molt del que diuen en públic. I, al final, sigui perquè et poden insultar per twitter o perquè molta gent del PDECat té por de discrepar de figures polítiques importants, com el president Puigdemont, doncs no ho fa. Però són més dels que semblaria a priori", explica.

A Pascal li pregunten si JxCat té elements de fanatisme i contesta que "és molt difícil incorporar-hi un matís, una discrepància, i vaig decidir que si el PDECat, i per extensió JxCat, només havia de ser un partit per a convençuts, no m’interessava. I al final els motius pels quals vaig perdre la confiança de Puigdemont eren estranys: per haver apostat pel diàleg, per voler desallotjar Rajoy...".

També explica que Puigdemont no era partidari de fer fora Rajoy de la Moncloa, "en canvi, des de la direcció del partit, i jo molt concretament, vam fer una aposta de canvi del tauler polític assumint que el govern del PP havia estat nefast per a Catalunya. Era un acte de principis i de coherència política. I sí, aquesta va ser una discrepància molt de fons, sumada a la meva posició crítica amb el paper de la CUP".

"És evident que JxCat està fent un plantejament a partir del bloqueig, l’antipolítica, la confrontació. I això és incompatible amb ser un partit que creix i, per tant, al final el PDECat haurà de triar", adverteix.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Astracan, Santa Coloma de Farnés, 06/02/2020 - 21:24

Però no es Senadora de la colla del Puigdemont ?

#8 arm, figueres, 04/02/2020 - 13:23

va, recordo que vares dir que una manifestacio del 11. setembre seria l ultima abans de l independencia, haguessis dit la veritat abans, que tot era un engany com una casa de pages, quan habies de parlar era fa 4 o 5 anys

#7 botifler1914, Waterpus, 04/02/2020 - 12:35

Como me cabrean estos toreros a toro pasado, como Durán, callasteis como putas cuando vuestra palabra aún valía algo.

#6 Gordon Slim, somewhere, 04/02/2020 - 12:11

Lo que aún no entiendo es porqué le tienen miedo a Puigdemont dentro de su partido.....claro, a no ser que sea un déspota. Pero los déspotas suelen tener alguna cualidad que les hace ser poderosos. Y la verdad, a este individuo no le veo ninguna.

#5 Demetri, Barcelona, 04/02/2020 - 11:06

Ara veiem el nivell de la banda dels sedicisosos...uns elements que tenen "por" a un vivales, un pocavergonya integral que va fugir com una rata, que desde mil kms d'aqui dirigeix la crema de Bcn, lo del pitjor millor, i que va estafar als seus inocents electors amb mentides i enganys. I aquest FdP els fa por? I el pastisser-boig riu sense parar