Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2016. 16:26h.

Marta Pascal fa enfurismar la CUP

Benet Salellas acusa el PDECAT de fer "xantatge" amb el referèndum

Marta Pascal fa enfurismar la CUP

Pascal amb Munté i Borràs a la manifestació del passat diumenge

El diputat de la CUP, Benet Salellas, ha lamentat que la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, “es mofés” de la seva formació al dir que no s’havia mogut “ni un mil·limetre" en la proposta dels pressupostos, pel que fa als impostos de l'IRPF, donacions i successions i patrimoni.  El ‘cupaire’ ha acusat el Partit Demòcrata Europeu Català de fer un “xantatge constant” al seu partit amb el referèndum i ha afirmat que els pressupostos “no poden ser moneda de canvi” per celebrar-ho. També ha criticat que dirigents del PDECAT hagin plantejat la possibilitat d’endarrerir el referèndum si no s’aproven els comptes pel 2017.

Salellas  ha reclamat la convocatòria urgent d’una “cimera pel dret a decidir” que ha de ser independent a la negociació dels pressupostos. “S’equivoca qui es pensi que es pot seguir fent xantatge a la CUP”, ha afegit.

“Qui posa en escac el referèndum i qui el retarda està fent un xantatge al país i al mandat democràtic sorgit del 27S”, ha afirmat. El diputat també ha dit que “la fi del processisme és massa important per estar utilitzant-lo contínuament per fer xantatge a la CUP”. “Els dies que venen seran d’oportunitats i no pas de baralles i lluites d’interessos entre ERC i el PDECAT”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Sinitaca, 16/11/2016 - 10:25

Menuda foto, parecen el trio "mechas"

#3 Pagador d'Impostos, BCN, Dinamarca del Sud, 15/11/2016 - 18:07

Aquesta notícia es de Halloween? ...perque el somriure d'aquestes tres senyores fa por...

#2 Grauero, Fora de Catalunya., 15/11/2016 - 17:45

Ahi ahi, con dos cojones, plantar cara ya de una vez, dejad de ser los COLABORACIONISTAS de turno, o todos con los pantalones bajados o no se juega al Teto.

#1 JJ, C 137, 15/11/2016 - 16:59


Os vais a bajar los pantalones con tal de no ir a elecciones. No pongáis excusas y hacedlo ya para que antes podemos suspender la autonomía con el beneplácito de Europa.