Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2017. 09:02h.

Marta Pascal i Jordi Xuclà es copien

La segona part d'un article publicat a La Vanguardia i el Diari de Girona és idèntica

Marta Pascal i Jordi Xuclà es copien

Jordi Xuclà i Marta Pascal

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha signat una columna titulada 'Causes comuns amb els valencians' que és idèntica a un article de Jordi Xuclà, portaveu adjunt al Congrés de Diputats del mateix partit, difós també avui a Diari de Girona.

Pascal exposa que “vaig arribar a València des de Madrid en un tren d'alta velocitat que creuava zones àmpliament despoblades i vaig tornar a Barcelona amb l'Euromed de vora quatre hores de trajecte i amb via única a Vandellòs. No hi ha manera més pedagògica de mostrar la lluita entre la planificació territorial forçada i la premeditació en l'intent de frenar les relacions entre territoris semblants en els seus models productius. Guanyarem la batalla del corredor mediterrani perquè l'europeisme i l'eficàcia acabaran desbordant els murs més artificials”.

La dirigent del PDECAT, en l’article publicat el l’edició d’ahir de La Vanguardia, afegeix que “i tindrem una relació d'igual a igual entre el catalanisme i el valencianisme polítics. S'han comès errors en el passat. En això, per exemple, ens diferenciem d'aquella ERC que va ajudar involuntàriament a abonar l'anticatalanisme que en va treure rèdits polítics. Hi ha espai per a un valencianisme que vol crear en peu d'igualtat amb Catalunya noves oportunitats per multiplicar l'empenta i la creativitat. És temps de retrobar causes comunes que sumen i teixeixen complicitats”.

Xuclà, per la seva banda, escriu: “Vaig arribar a València des de Madrid en un TAV que creuava zones despoblades i vaig tornar a Barcelona amb l´Euromed: quatre hores de trajecte, amb via única a Vandellòs. No hi ha manera més pedagògica de mostrar la lluita entre la planificació ter­ritorial forçada i la premeditació en intent de frenar les relacions entre territoris. Guanyarem la batalla del corredor perquè l´europeisme i l´eficàcia acabaran desbordant els murs més artificials”.

“I tindrem una relació d´igual a igual entre el catalanisme i el valencianisme polítics. S´han comès errors en el passat. En això ens diferenciem d´aquella ERC que va ajudar involuntàriament a abonar l´anticatalanisme. Hi ha espai per a un valencianisme que vol crear en peu d´igualtat amb Catalunya noves oportunitats per multiplicar l´empenta i la creativitat. És temps de retrobar causes comunes que sumen i teixeixen complicitats”, afegeix en el seu article.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 el último que cierre, Canovejas, 10/08/2017 - 01:06

Cuando se vive entre ridículos permanentes, uno más no se nota. Lo que nos llamará la atención será cuando actúen con normalidad, si es que lo llegan a hacer algún día. El palmero incondicional no dá importancia a textos repetidos, el reclama su mantra de turno y que lo alineen el 11-S. El voceará "in-da-pan-densiá" y se sentirá realizado

#10 Pep, Lleda, 07/08/2017 - 16:59

jajaja serà perquè teen el mateix gurú? l'apuntador es el Astut Mas jajajaa que segueix manant al partit i fa i desfà al seu gust

la Pascal no pinta res és només la titella que posen davant per evitar imatge del 3%

Y LO SABESSSSSSSS

#9 lepero, barcelona, 07/08/2017 - 14:24

El negro común a los dos debe ser el cohesionador del régimen Jordi Sánchez.

#8 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 07/08/2017 - 14:13

Son com les lavatives. L´Antiga Casa Pujol ja mai tornara a ser el que va ser.

#6 Érika, Terrassa, 07/08/2017 - 11:55

Parece que los separatas no van sobrados de argumentos