Publicitat
Política · 4 de Març de 2018. 12:27h.

Marta Rovira carrega els "morts al carrer" a Puigdemont

La secretària d'ERC diu al jutge que aquestes paraules són de l'expresident

Marta Rovira carrega els "morts al carrer" a Puigdemont

Marta Rovira, amb Puigdemont, a Brussel·les

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, va dir en la seva declaració al Tribunal Suprem davant el jutge Pablo Llarena que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, va ser qui li va dir que hi podia haver "un escenari de violència extrema i morts als carrers".

Rovira va afirmar en la seva compareixença davant el magistrat, segons publica El Confidencial, que "jo vaig manifestar que en una reunió concreta, en una, el president Puigdemont ens va convocar i ens va dir d’unes fonts que no va concretar, que estava patint per una intervenció policial més gran i un desplegament de l’Exèrcit a Catalunya".

Rovira va respondre a la fiscal Consuelo Madrigal que ella no va rebre aquesta informació des de membres del Govern central. «Sempre he dit el mateix. Se’ns va comentar en una reunió que el president Puigdemont va convocar expressament amb aquest debat», va destacar en la seva declaració.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/03/2018 - 20:42

"ens va dir d’unes fonts que no va concretar,"

Es decir, que Trilemont mentía, o lo hace la Marta, o los dos. Puesto que fue ella la que aireó el asunto parece más probable que sea ella la mentirosa. En cualquier caso, una mentira más del prusés.

#6 Pepe, Alacant, 04/03/2018 - 20:15

Es curioso que a pesar que no le gusten los toros la señora Rovira hace unos pases toreros magníficos, y si no acaban de funcionar bien, llora y hace pucheritos, siendo como es una gran actriz , es un desperdicio que se dedique a la política.

#5 Xexo, Premia, 04/03/2018 - 19:31

Que papel tiene esta señora en la serie televisiva

#4 Albert, BCN, 04/03/2018 - 17:02

Si lo dijo el pastelero loco no tenemos porque no creerlo, ya sabemos que el no miente jjjj

#2 Alguien, BCN, 04/03/2018 - 13:19

Es lo que buscan, al no haber conseguido tanques por Barcelona, buscan otras cosas.