Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2018. 17:24h.

Marta Rovira diu que "la policia em perseguia constantment pel carrer"

La dirigent republicana afirma que és objecte d'una "persecució política"

Marta Rovira diu que "la policia em perseguia constantment pel carrer"

La secretària general d'ERC, Marta Rovira

La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha reaparegut a Suïssa assegurant que a Catalunya se sentia "coaccionada" i "amenaçada" pels seguiments policials. "Quan estava a Barcelona vivia en una presó interior, la policia em perseguia constantment pel carrer, era objecte de pressions i amenaces. No podia expressar les meves opinions polítiques lliurement pel risc a ser perseguida penalment" ha explicat Rovira, que ha assegurat que fins i tot la seva filla li feia notar la "persecució policial".

"Jo a Catalunya feia molts mesos que em sentia absolutament coaccionada, amenaçada, i cada vegada m'anava trobant més cohibida. Per tant, espero haver arribat aquí, en part, per recuperar la meva llibertat d'expressió i l'exercici dels meus drets polítics" ha apuntat la dirigent republicana. Rovira també ha manifestat que es va veure "forçada" a marxar davant el convenciment que el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena dictaminaria presó preventiva contra ella i ha afirmat que és víctima d'una "persecució política".

La dirigent republicana ha assenyalat que "he marxat a la força, obligatòriament, si no el que havia d'assumir eren les conseqüències d'una persecució política absolutament desproporcionada que no cap en un sistema polític democràtic" ha explicat en tres entrevistes a Le Temps, Blick i a l'ACN

La secretària general d'ERC no ha confirmat si demanarà asil polític a Suïssa i ha dit que estan estudiant la situació amb "tots els elements legals que hi ha sobre la taula".

Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#34 Sarola, Castelldefels, 14/04/2018 - 21:15

No es per alarmar peró aixo es PARANOIA. Qui vol que la segueixi ? No hi ha cap rao.

#33 Sergi , Barcelona, 14/04/2018 - 17:12

Siempre los que mas gritan, los que mas hacen el numerito, " ni un pas enrere" y bla, bla, bla, son los mas cobardes.
Y esta señora es la prueba palpable.

#32 TabarnianCitizen, Barcelona, 14/04/2018 - 12:46

Fixa't si et perseguien has sortit lliurement d'Espanya i ningú no t'ho ha impedit, covarda.

#31 Jordi, Barcelona, 14/04/2018 - 10:46

Jo crec que el que veia aquesta era gent amb patinet i la confonia amb policíes.

#30 La victima, Lloret, 14/04/2018 - 09:56

Aiiii Marta.... Faltaba ben poquet per poder aspirar a ser la presidenta, eh? O poder no t esperaves que et sortis competencia amb en Sànches ( el que salta pels sostres dels cotxes) i en Turull descendent directe de la CDC del 30%. Ai ai qui futur mes negre que ens espera a la gent normal, o sigui els que no vivim del cuentu...verge santa!!