Publicitat
Política · 22 de Març de 2019. 10:03h.

Marta Rovira es fa la víctima

Diu que els unionistes "ens consideren el dimoni, uns criminals"

Marta Rovira es fa la víctima

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, explica en un extens article a Catorze.cat com va viure les hores prèvies a la seva fugida a Ginebra, des del punt de vista personal i familiar. Rovira es queixa de que els contraris a la independència la jutgen com "el dimoni", però tot seguit posa en qüestió la qualitat humana dels diputats dels partits unionistes.  

La dirigent d'ERC adverteix que "des de fa mesos, els opositors de l’independentisme han començat una campanya per anul·lar-nos com a persones". "Ens consideren el dimoni, uns criminals. I aquest és un recurs que els fa la vida més fàcil. Els permet justificar el que fan sense que l’ètica o la moral els remogui la consciència. Dormen tranquils perquè ja està bé que els monstres es podreixin a la presó, que la vida continua, home", lamenta.

"Molta gent que sent patiment, tristesa o incomprensió pel que està passant ho veu com una crueltat. Però ells, no, no senten cap mena de remordiment. Han anul·lat tota capacitat empàtica", assegura. "Tot això els permet tenir la sang freda i alliberar-se de les implicacions morals que té fer el que estan fent. Però al final tots els excessos passen factura, fins i tot a la consciència", assenyala.

"Perdre la capacitat d’empatia en política és perillós. Es comença criminalitzant l’oposició i els seus simpatitzants, i s’acaba estenent la mateixa pràctica a tot aquell que pensa diferent, o que fa nosa", conclou.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#45 Sarola, Castelldefels, 24/03/2019 - 15:08

Aqui tenim a la Joana D'Arc del "pruces" tant Nazi, tant Kumbayá i tant curta de gambals.
"Dolça Catalunya patria del meu cor, quan un de tu s'allunya d'ennyorança es mor".

#44 Javieritu, Palma de Mallorca, 23/03/2019 - 13:00

Yo sí creo que es una criminal. Espero que le llegue su hora y pase unos añitos en la cárcel.

#42 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 22/03/2019 - 23:24

Segurament i igual que els europeus.

#41 Galba, Barcelona, 22/03/2019 - 20:14

Marta, Marta... Es quedaria més tranquila si només li diguessin histérica i giripollas?. Doncs ja está dit: Vosté es una histérica i una giripollas.

#40 Yo, Barcelona, 22/03/2019 - 19:32

Con la que han armado encima pretenden que nos caigan simpáticos, tiene bemoles la cosa...