Política · 18 de Març de 2017. 18:28h.

Marta Rovira: “estem il·lusionant la gent”

La dirigent d’ERC defensa “les oportunitats que ens donarà la independència”

Marta Rovira: “estem il·lusionant la gent”

Rovira, a Vic

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha participat des de Vic a la Macroparada que organitza el partit arreu del país i ha destacat “la il·lusió i els ànims que transmet la gent del carrer, conscients que estan construint un nou país”.

“Si reflexionem com ha de ser aquesta república, com han de ser la justícia, l'educació, la sanitat, doncs la gent també s'il·lusiona perquè estem parlant d'oportunitats. Estem il·lusionant la gent a través de les oportunitats que ens donarà la independència que per nosaltres només és un instrument, és un mitjà per construir un nou país”, ha assegurat.

Sobre els entrebancs i dificultats Rovira ha valorat el recurs que presentarà la fiscalia, descontents amb la condemna pel 9N. Ha conclòs que “segurament la fiscalia no ha complert les expectatives polítiques que tenia, no han exercit prou encara la política”.

“És evident que han rebut una directriu, encara volen condemnar més la democràcia, encara volem dificultar més que els catalans a Catalunya puguin votar per decidir”, ha lamentat, a més de considerar que “la fiscalia seguirà fent la seva feina que malauradament avui dia encara és més política que professional en l'àmbit de la justícia que és el que li pertocaria fer”.

Sobre l'anunci d'ETA que el 8 d'abril es desarmarà per complet, Marta Rovira ha explicat que “ERC sempre ha estat al costat i empenyent amb tots els processos de pau que hi ha hagut. En aquest procés, que és un procés de pau, nosaltres avui ens alegrem que es faci un pas més i que aquest pas sigui el definitiu”.37 Comentaris

Publicitat
#31 gurguri, barcelona, 21/03/2017 - 15:04

Sra. Marta Rovira todo este gobierno de independentistas y del 3%, no ilusionan a nadie.Mas bien todo lo contrario estamos asustados ante esta gente tan intolerante que está a la cabeza del "prucés".

#30 Capit@n España, Can 60, 20/03/2017 - 16:57

Marta: penja un perfil teu al Badoo i deixa't de punyetes..Els joves paji.llers thoa agrairán

#29 gurguri, barcelona, 19/03/2017 - 21:35

ERC no puede ilusionar a nadie. se presentaron a las pasadas elecciones en coalición con la gente del 3%.

#28 Palomo Saionara, Barcelona, 19/03/2017 - 14:09

La banda del Titanic también ilusionaba a la gente, pero mira como acabaron... jajajajajajajajajajajaja.

#25 Pitu, Girona, 19/03/2017 - 11:03

Si, con bons il.lusionistes estant il.lusionant molts il.lussos