Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2015. 11:47h.

Marta Rovira: "Faci net, president"

ERC qüestiona la comissionada de Transparència perquè "no és la persona més idònia"

Marta Rovira: "Faci net, president"

Marta Rovira

La portaveu d’Esquerra a la diputació permanent del Parlament, Marta Rovira, ha demanat al president de la Generlaitat, Artur Mas, “contundència en contra de la corrupció”. “Faci net, president”, ha afegit. 

Rovira ha instat a Mas a assumir “totes les responsabilitats polítiques" que calguin i les "depuri fins el final”. “Ho necessitem perquè hem obtingut un mandat polític històric”, ha manifestat Rovira durant la compareixença de Mas per explicar el presumpte finançament irregular de CDC.

La dirigent republicana també ha assegurat que "no pot quedar cap ombra de dubte" amb la comissionada de la transparència, Núria Bassols. "Ara mateix no és la persona més idònia", ha etzibat.

Finalment, ha indicat que en una futura República catalana “no hi haurà lloc pels corruptes”. “Si depèn d'ERC, tots els casos de corrupció s'investigaran fins al final”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 gurguri, barcelona, 23/10/2015 - 18:30

ERC sabe que la Comisionada por la transparencia, siempre ha estado en los graves casos de corrupción de CIU, tanto del CASO CASINOS , como el de ADIGSA, que oh milagro han sido archivados.Y Más hablando de honorabilidad y transparencia de su partido.

#26 S.Yborra, bcn, 23/10/2015 - 17:33

Jonqueras se lo ha pasado pipa hoy en el Parlament...con su camisa negra...todo el rato con lo sonrisita y girándose para un lado y para otro...

#25 zenaida, Barcelona, 23/10/2015 - 16:53

Que cinismo existe en política...si ERC estaba al tanto de todo...si fue una ex-regidoracde ERC...quien denunció este caso y x lo visto el Juez no se deja " seducir" ni "conquistar" ni " conquistar" ni nada de nada dice que de "queleles" y de" seducciones" va bien.servido y q lo convenzan q es

#24 catala, catalunya, 23/10/2015 - 16:22

Que heu fet els de ERC amb la concejala que va denunciar la corrupció de Torredembarra? TENIU MOLTA CARA ELS DE ERC!!!

#23 tzatza, bcn, 23/10/2015 - 15:52

Hi ha algú "idoni" en la llista del 3%?