Publicitat
Política · 29 de Març de 2021. 12:47h.

Marta Rovira i Pilar Rahola es barallen a twitter

La periodista insinua que la número dos d'ERC és a Suïssa perquè vol

Marta Rovira i Pilar Rahola es barallen a twitter

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, i la periodista Pilar Rahola, han mantingut un enfrontament a twitter arran de la intervenció d’aquesta última al Preguntes Freqüents de Tv3 de dissabte passat. Rovira acusa a Rahola de “banalitzar la repressió” i la periodista insinua que la dirigent d’ERC és a Suïssa perquè vol.

“Fa dies que la mare es queixa de la Sra Rahola per com parla de les exiliades d’ERC, tot i que és ben conscient que ho diu per interessos polítics. Però avui sóc jo la que no puc callar. Em pregunto com (i per què) es pot banalitzar la repressió d’aquesta manera”, ha indicat Rovira.“Pilar, ara mateix sóc l’única que segueixo imputada per un delicte de rebel·lió. La resta van passar a sedició després de la sentència. Com vols que torni amb aquest processament? Insinues un pacte amb l’Estat. Quin? El mateix que ha donat la llibertat als presos? Va home, va”, afegeix.

“L’anàlisi política requereix rigor i informació. L’especulació gratuïta només amaga interès polític. I ahir es tractava de distreure el personal amb una cortina de fum per no explicar què està fent Junts amb la investidura, oi? I de passada negar la repressió i fer mal a ERC”, sentencia Rovira.“Bon vespre, Marta. Si parlem de mares, la meva fa temps q es queixa per com, des d'àmbits republicans es menysté constantment en Puigdemont i resta de l'exili de Waterloo, tot i q és ben conscient q ho fan per interessos polítics. Un exili q mereix respecte i estima, com el mereixes tu”, replica Rahola.

“Marta saps que rebel.lió ha caigut després de la sentència. A tu no t'han modificat el càrrec perquè no t'han dictat cap ordre de detenció (i espero q no ho faci), a diferència d'altres. No insinuo res, però és un fet que Llarena no t'ha perseguit des de juliol de 2018”, afegeix.“L’anàlisi política requereix rigor i informació i algunes reaccions només amaguen interès polític. Ara es tracta de distreure el personal amb una cortina de fum per no explicar que ERC no vol full de ruta ni envit amb l'estat, oi? I de passada, menystenir als que sí volen enfrontar-s'hi”, conclou.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#25 colono de berga, Berga, 31/03/2021 - 13:05

Pelea de Gatas, que se suban al cuadrilátero y que actúe la justicia poética.

#24 electra, Barcelona, 31/03/2021 - 08:43

Per una vegada hi estic d'acord. La Rovitra i la Gabriel no són a Catalunya perquè no volen. Mai ningú els ha buscat. De que van aquestes dues fanàtiques.........De totes maeres, no cal que tornin!!!!!

#23 Capit@n España, Purgandus populus!!, 30/03/2021 - 07:50

Dues cacatues a la mateixa gàbia

#22 botifler1914, Waterpus, 29/03/2021 - 22:25

Que si la Rovira no viene es porque no quiere es evidente. Igualmente es evidente que la Rahola parece la madre de Puchi

#21 Salmon, Barcelona, 29/03/2021 - 18:06

Republica feminista ya!!!