Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2020. 10:39h.

Marta Rovira ja no vol lluitar "fins al final"

Ara es partidària del "diàleg i la negociació"

Marta Rovira ja no vol lluitar "fins al final"

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, en una entrevista a l’Ara, critica que Quim Torra convoqués eleccions i pregunta si “segur que la millor manera de resoldre la situació en què estem és anar a una convocatòria d’eleccions sense haver treballat un consens previ? No em convenç que generem el caos per després reclamar unitat i convocar unes eleccions”.

Rovira va ser la que va afirmar que lluitarien "fins al final" en unes declaracions davant el Suprem el dia que declarava el president del partit, Oriol Junqueras. També va ser una de les responsables que Puigdemont convoqués eleccions perquè aquella matinada del 26 d'octubre a Palau va dir que li dirien "botifler" si no tirava endavant.

La número dos d'Esquerra afirma ara que "no hem de tenir complexos per agafar la bandera del diàleg i la negociació". També té dubtes que "una convocatòria electoral portarà els independentistes a l’entesa? Crec que no. Si el problema és que no hi ha un marc d’entesa, tanquem-nos les hores que facin falta a generar-lo”, proposa.

“Els independentistes ens haurem de tornar a entendre perquè no hi ha cap altra entesa possible que permeti assolir l’amnistia i el referèndum. ¿Les eleccions són la millor solució? Si hi anem amb els fonaments d’una no-entesa i retrets constants, no serviran per a res”, afirma.

Rovira recorda que “vam optar per la via unilateral i ha tingut la seva resposta. ¿Vol dir que l’hem abandonat? No. No podem pas estar de braços plegats assumint que un estat immobilista que no és útil per als ciutadans de Catalunya decideixi el nostre futur”.

També retreu a JxCAT que “la pitjor manera d’obtenir un mediador és proclamar-ho als quatre vents i posar una moció al Parlament que generi contradicció entre la part catalana”.

Finalment conclou que “tornar per tornar tampoc té cap sentit. Jo soc a Ginebra i vull que el fet de ser aquí serveixi per ajudar Catalunya i per aprofitar les oportunitats en l’àmbit internacional”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#22 @StopSeparatismo, Barcelona, 24/02/2020 - 09:38

Estya mujer define perfectamente al separatismo: triste,victimista, cobarde, provinciana, pusilanime, fanática y oportunista...

#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/02/2020 - 09:16

"Son sus hijos y nietos. Han de preservar negocios, canonjías y vínculos más o menos imbricados con el Gobierno regional, a la larga."

https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2020-02-23/hablan-autores-informe-que-dice-que-secesionistas-son-rebeldes-privilegiados_2466023/

#20 Figueras, Figueras, 24/02/2020 - 09:12

Tornar per tornar es tonteria XD aquesta es bona, vinga, ara la colla de borregus, hi he de dir-ho així perquè és lo que son, s'ho empassaran!

#18 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 23/02/2020 - 21:54

lo del "diàleg i la negociació" me recuerda la estrategia de ETA cuanto la Guardia Civil estuvo a esto de terminar con la banda terrorista y se sacaron esta carta de la manga para camuflarse

#17 Carlos B, Bolonia, 23/02/2020 - 21:07

Me da la misma pena que alguien que intenta atracar un banco y la jugada le sale mal. Incluso un poco menos de pena porque su atraco nos afecta más a todos. Ahora le toca lo que le toca, envolverse en la estelada para tapar sus vergüenzas.

#17.1 Jordi br, L'h, 23/02/2020 - 22:05

Ya sabemos que a vosotros quien os da pena es la buena de Inés, a mi también. La verdad es que es un rato penosa

#17.2 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 24/02/2020 - 15:36

No entenc què vol dir amb això de vergonyes...

#17.3 Carlos B, Bolonia, 25/02/2020 - 06:31

Me refiero a que esta señora fue la que más la lió para que se declarara la DUI en vez de convocar elecciones. Gritando, llorando. Vamos que la lió parda pero luego fue la primera en huir por las alcantarillas sin asumir las consecuencias. Y ahora se hace la mártir...