Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2015. 08:30h.

Marta Rovira: "la revolució és ara o ara"

"No podem permetre que sigui ara o mai, la tenim a les nostres mans"

Marta Rovira: "la revolució és ara o ara"

Marta Rovira

El candidat número de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha manifestat que “la revolució és ara o ara perquè no podem permetre que sigui ara o mai, la tenim a les nostres mans” i ha dit que el 27S s’exercirà el dret a decidir perquè “tenim legitimitat democràtica i un marc legal que ens ho permet”.

Rovira, en un acte de campanya a Les Corts, ha insistit en què “el 27S farem una gran festa democràtica, pacífica i cívica, i obtindrem un altre mandat democràtic i legal, que volem que sigui a favor de la independència”. 

La candidata ha esmentat que “totes les oportunitats comencen aquest 27S”, i ha apostat perquè “si la majoria de la gent de Catalunya ho vol, aquest país el construirem entre tots, sense diferències perquè som un sol poble i estimem la seva riquesa”.

També ha fet referència a l’Estatut d’autonomia i als diversos intents de Catalunya d’encaixar dins d’Espanya, i ha sentenciat que la independència “és l’única opció política viable. No podem estar 15 anys més esperant un pacte amb l’Estat o que aquest es reformi, si esperem el nostre país es desfarà a les nostres mans i aquest mentrestant ens condemnarà a viure en un Estat que ha decidit girar l’esquena als ciutadans que hi viuen”.

Josep Rull, per la seva banda, ha constatat que “la gent d’aquest país no crida en contra d’Espanya, sinó que fa una crida “al positivisme i a l’esperança dient que els catalans som lliures i podem fer una contribució potent al món”. 

El candidat, referint-se als discursos del president Francesc Macià, ha confessat que vol “una Catalunya políticament lliure, espiritualment gloriosa, independent, pròspera, amb justícia social i un exemple al món amb el millor dels nostres valors”. Rull ha clos dient que “nosaltres el 27S serem dignes d’aquesta nació i de la seva llibertat”.

Finalment, el candidat número sis de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, també ha participat en aquest acte i ha demaant que “no podem deixar passar aquesta oportunitat perquè no la tornarem a tenir” . “La independència és l’esperança que necessitem i Junts pel Sí la farà possible”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Jaume, Tavertet (Osona), 25/09/2015 - 18:32

Quina "revolució"? La creació d'un nou Estat no és cap 'revolució'. És simplement donar entitat política a una nació cultural que el necessita per sobreviure. I punt. Recordi, com a membre d'ERC, que el 1936 les esquerres catalanes van voler fer la revolució i van perdre la guerra.

#13 Carlos Gomez, Bcn, 24/09/2015 - 14:06

Los locos han tomado el control del manicomio.

#12 Pepet, Sabadell, 24/09/2015 - 13:50

Marta, que contenta et veig; no saps tu que les revolucions són una cosa molt seria? Em sembla que encara estàs jugant a nines.

#11 Carlos Gomez, Bcn, 24/09/2015 - 12:49

En su viaje los romances abundarán
y en sus brazos los dragones se arrojarán.
Serán suyos
Marlène y Tarzán,
serán suyos.
Quien compra nuestro billete
compra la felicidad.

#10 Carlos Gomez, Bcn, 24/09/2015 - 12:48

Viaje con nosotros
si quiere gozar.
Viaje con nosotros
a mil y un lugar
y disfrute
de todo al pasar
y disfrute
de las hermosas historias
que les vamos a contar.