Publicitat
Política · 9 de Març de 2018. 13:41h.

Marta Rovira: "Les paraules de Salvadó no es corresponen a l'ideari d'ERC"

El diputat republicà demana "disculpes" per una "conversa en absolut apropiada"

Marta Rovira: "Les paraules de Salvadó no es corresponen a l'ideari d'ERC"

Rovira, amb Salvadó, en una foto d'arxiu

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha reaccionat a la conversa filtrada de l'exsecretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, i ha manifestat en una piulada que "les seves són inapropiades i no es corresponen a l'ideari d'ERC".

Rovira ha afegit que "treballem per construir una societat amb igualtat efectiva" i ha recordat que "ERC aplica el Pla d'Igualtat, ha fet unes llistes electorals cremallera 100%, i ens comprometem a la paritat en el nou govern".

Salvadó, per la seva banda, ha reconegut a través del seu compte de Twitter que és "conversa en absolut apropiada" i ha demanat "disculpes d'entrada i sortida". També ha manifestat que el seu interlocutor no és Josep Maria Jové. "És amb un amic al mes de juliol", ha detallat.

El diputat d'Esquerra ha anunciat que "presentem denuncia per protegir intimitat de terceres persones" i ha denunciat que "és l'enèsima conversa amb familiars i amics filtrada per la policia que res té a veure amb la causa".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#20 Aclaración, Barcelona, 12/03/2018 - 15:13

Seguro que no. Sólo hay que verte a ti Martita.

#19 Rosa , Mataró, 10/03/2018 - 10:33

La Marteta pot dir el que vulgui, però importen els gestos davant actituds de poca-vergonya. Si no dimiteix o el dimiteixen immediatamanr són iguals que ell, primer mal educats i després cervells de formigueta i encara amb molt mal gust. Cal que algú el posi al seu lloc, les escombraries.

#18 Rosa , Mataró, 10/03/2018 - 10:26

Dimitir hauria de fer si tingués dignitat. Una conversa privada de temes de feina? Doncs de feina no se'n parla en aquests termes, i menys una feina pública. Aquests han de fer la República? Van caient les mascares. De fet, el paio amb la cara paga. Si el trobes al vespre apretes a córrer cames ajudeu-me. Indignant.

#17 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/03/2018 - 21:41

Ah ¿no? ¿Y qué hace entonces en vuestro partido?

#16 M. Pilar, Barcelona, 09/03/2018 - 18:52

Ja em quedo més tranquil·la Marteta!! Tot i que com mai us voto, tant se me'n dona!