Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2021. 14:32h.

Marta Rovira no ho tornaria a fer

"Ara no estem preparats per tornar-ho a fer"

Marta Rovira no ho tornaria a fer

La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, considera que l'independentisme no està preparat per repetir un referèndum. "No estem preparats per a tornar-ho a fer, en aquest moment", ha manifestat aquest dissabte en una entrevista al programa 'Preguntes Freqüents' de TV3.

"De vegades veig molt acomplexament per a dir això", ha argumentat. "El 2017 estàvem preparats per a fer un 1 d'octubre, i vam demostrar-ho. Vam fer un 1 d'octubre, vam fer un referèndum, i a més hi va haver un moment que calia fer un referèndum sí o sí. No hi havia opció", ha argumentat Rovira.

"La dialèctica que vam entaular amb l'Estat va ser molt interessant. Era de posar o no posar urnes. D'abraçar la democràcia o no abraçar-la. I nosaltres vam deixar la pell per defensar la democràcia, les urnes, el dret de vot de tota la ciutadania, pensés el que pensés", ha afegit.

Marta Rovira va ser de les que més va pressionar a l'aleshores president, Carles Puigdemont, per tirar endavant i no convocar eleccions. També va fugir després d'haver dit a les portes del Suprem que "estic convençuda que no ens rendirem, nosaltres no ho farem, lluitarem fins al final".

Aquestes van ser les paraules de l'actual secretària general d'Esquerra Republicana a principis del mes de novembre de 2017. Rovira va fugir cap a Suïssa el març de 2018. "No he sortit mai de Suïssa ni en sortiré, m'exposo a una euroordre", ha afirmat en la seva entrevista a TV3.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#37 Cabirol, Tona, 19/10/2021 - 12:06

Estás en el mundo porque en verdad tiene que haber de todo.

#36 bejota, bcn, 18/10/2021 - 20:22

LA PLORAMIQUES DE MARTA QUE ERA MOLT VALENTA AGAFANT PEL COLL A PUIGDEMONT PERQUE DECLARES L'INDPENDENCIA VA FUGIR CORREN COMO L'ALTRA VALENTA D'ANNA GABRIEL ,ETC. QUINS I QUINAS HEROIS (INES)?

#35 Neferu, Barcelona, 18/10/2021 - 19:43

¡¡Válgam deu con la pucheritos!! Como política una merda pero como actriz creo que se ganaría bien la vida.

#35.1 Schluss, Chez Titole, 19/10/2021 - 10:21

D'Scarlett O'Hara dient allò de "nunca más volveré a pasar hambre". amb el Torra fent de Clark Gable amb bigoti postís a la masía de St. Julià de Ramis del Puigdemont. A segon planolo els mossos amb espardenyes disparant contra els unionistes de l'estat opressor.

#35.2 Antifa, L'h, 19/10/2021 - 19:27

Pues le da unas cuantas vueltas a la que llevaba la agenda de la perrita de Esperanza

#34 joan, manresa, 18/10/2021 - 12:19

tinu.)gastronomia..,Chocolates.,Founde i un exquisit " cerveles et sauciones de veau..:",si no recordem malament..,dit axó la Sra. Marta ,gaudeix de totes las llibertats posibles i sense repressions ..,no com a casa nostra..,Oi,Sra.Marta. ?.No tingui cap presa per venir..,naltros no la trobem pas a faltar. Els somnis san esvaït i tenim realitats

#33 joan, manresa, 18/10/2021 - 12:12

El Casal, obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina .----Encare que no sigui del dia ,comentarem alguna cosa sobre la Sra.Marta...,Estem molt preocupats per el seu benestar...,no sabem quina font d'ingressos te...,si está treballant...,o gaudeix d'una estada turística...,el paisatge su val.., la tranquil·litat tambe i no diguem de la seva (con