Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2017. 09:59h.

Marta Rovira pateix a TV3 amb el cas Santi Vidal

La portaveu de Junts pel Sí evita dir si l’exsenador va mentir i acusa l’Estat de “perseguir-lo”

La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha patit quan a Els Matins de TV3 li han preguntat pel cas Santi Vidal. A Rovira, en primer lloc, li han preguntat per les informacions publicades per El País segons les quals no hi hauria registre de cap treball el·laborat per Santi Vidal durant els cinc mesos que va ser alt càrrec del Govern.

“Vostè sap si Santi Vidal va cobrar per no fer res?”, li ha preguntat Lídia Heredia. “Jo no en tinc coneixement, sé que estava prestant uns serveis en el departament de Justícia a l’anterior legislatura i estic convençuda que coneixent la professionalitat del Santi Vidal es devia posar d’acord amb el conseller del moment per el·laborar els serveis que van acordar, que no sé exactament quins eren”, ha argumentat, incòmoda, Rovira.

Tot seguit, ha volgut acusar l’Estat de perseguir l’exjutge malgrat que va ser el seu partit qui el va fer dimitir. “Em sap molt greu que es trobés en aquesta situació. El Santi Vidal és una de les primeres víctimes del procés, ha estat la primera persona inhabilitada per contribuir al procés en les seves estones lliures, d’oci”, ha recordat.

Rovira ha afegit en aquest sentit que “ha estat una persona clarament perseguida”. “Quan vaig parlar amb ell vaig poder notar que no se sabia explicar i que se sentia molt penedit de determinades informacions que també reconeixia que no havia contrastat prou”.

A la diputada li han preguntat aleshores si “Santi Vidal va mentir o va parlar massa”. “Escolti, això els propers dies, jo crec que tindrem la oportunitat de veure-ho. S’estan auditant de forma clara i transparent totes les dades que té la Generalitat i crec que quedarà claríssim”, ha explicat, tot i assegurar que tot s’ha fet “per vies legals” i demanar “que parlin els fets”.

Rovira, a TV3
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Smicht de Platja, Cuni, 13/02/2017 - 23:14

Las SS del separatismo vigilando y haciendo listas negras. Molt democratic.

#20 Marta, Girona, 13/02/2017 - 17:25

El més esgarrifós és la gent que vota aquest producte...

#19 Trist, Bcn, 13/02/2017 - 16:31

Comença a fer por el nivell dels polítics que es mouen pel nostre territori, no n'hi ha cap que tingui nivell, les seves declaracions, presència als mitjans, discursos al parlament, son lamentables i lo més penós és que davant d'un problema no s'en surten mai be.

#18 Carlos Gomez, desde arbucies con amor, 13/02/2017 - 16:01

Si els borjamaris del pruses son per conservarlos en formol aquests estesos i aquestes esteses ja son per fer escabetx amb ells.

Son per dedicarlis un monografic del national geographic.

#17 Josep, Tarragona, 13/02/2017 - 15:42

Hace años ya se le veía que muy preparada no estaba.... https://www.youtube.com/watch?v=Mk9WUqXsf3A Madre mía cuanto nivel :)))))