Publicitat
Política · 11 de Març de 2019. 11:49h.

Marta Rovira se sent per sobre de la justícia

"El Suprem no és qui per jutjar el que hem fet com a independentistes"

Marta Rovira se sent per sobre de la justícia

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, en una entrevista a Nació Digital, fa referència a les declaracions d'alguns exconsellers encausats que han declarat al Tribunal Suprem que la DUI era simbòlica. Rovira atribueix aquestes afirmacions al fet que aquests encausats volen ser lliures i demana "comprensió". També considera que el Suprem no té legitimitat per jutjar independentistes.

"Hauríem de tenir molt clar que el Suprem no és qui per jutjar el que hem fet com a independentistes. Per això hi ha un altre instrument: les urnes. Per tant, el que diguin o facin els nostres líders davant un tribunal que els té com a hostatges ens ho hauríem de tirar a l'esquena, perquè sinó fem de repressors. Els hem de donar un marge de comprensió", afirma.

"Tots els companys tenen dret a buscar marge per ser lliures. És un judici contra els drets fonamentals i la democràcia i tot això no s'hauria de poder condicionar. És un judici que limita la dissidència i en el qual entrem amb una condemna feta. És preocupant i espero que Estrasburg no ho toleri, ja que converteixen l'oposició en un enemic públic", afegeix.

Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#58 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 12/03/2019 - 17:31

No deja de ser curioso que quienes han comparecido ante el tribunal alegan ser perseguidos por sus ideas y no por sus actos. La Rovira, gallina como pocas, habla de hechos y actos desde los verdes prados de Suiza, oli, oli, oli ju ju.

#57 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 12/03/2019 - 15:16

Anda que no da grima esta sujeta.

#56 Sarola, Castelldefels, 12/03/2019 - 12:20

La Marta es la Jeanne d'Arc del "proces", es la nostre Jeanne d'Arc, molt ignorant, molt kumbayá i de la plana de Vic, plana que trigará moooolts anys a trapitjar.

#55 Vlac, Barcelona, 12/03/2019 - 05:52

Si el supremo no es quien para juzgar a los independentistas, no se que haces tú de fugitiva. Vente pa España Martita...

#54 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/03/2019 - 00:35

Jo trobo a Sor Jumento hilarant, un prototipic personatge berlanguiá

De debo