Publicitat
Política · 4 de Març de 2018. 14:53h.

Marta Rovira, segons Santi Vila

"És una dona intensa, irascible i fanatitzada"

Marta Rovira, segons Santi Vila

La número dos de ERC, Marta Rovira

L'exconseller Santi Vila descriu la secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, com una "una dona intensa, irascible i fanatitzada". Així ho manifesta en el seu llibre "D'herois i traïdors. El dilema de Catalunya o els 10 errors del procés" on també acusa els republicans d'"intentar capitalitzar el descontentament als carrers" que havia provocat l'anunci d'eleccions.

Vila també carrega contra el líder d'ERC Oriol Junqueras perquè, segons avança El Periódico d'acord amb el relat de l'exconseller, Junqueras es va desdir de la convocatòria electoral. Primer va escriure a Puigdemont dient-li que si havia de convocar eleccions ho fes "ara mateix", però "quan va arribar el moment d'escarrassar-se i ajudar el president a persuadir els seus sobre la necessitat de convocar eleccions i no prosseguir el camí unilateral, li va fallar d'una manera estrepitosa".

També recorda que va exposar abans de la DUI les seves intencions a Junqueras: "Oriol, si no fem alguna cosa, això serà un desastre. Has d'ajudar el president a convocar eleccions. Si tot va com sembla i el Carles confirma la seva intenció de no presentar-se a la reelecció, el que és més probable és que jo sigui elegit candidat a la presidència pel PDECAT".

"Si això passa -li va dir-, tal com han anat les coses, sembla bastant inevitable que guanyeu les eleccions [...] Si guanyes, t'asseguro que tindràs el nostre vot favorable per a la investidura. Oriol, si no fem el burro, ¡en tres mesos seràs president!".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#32 botifler1914, Sinitaca, 05/03/2018 - 17:43

En Vic saben hacer fuets y poco más.
Se me ocurren otros mil calificativos, pero se reunen un uno, CATETA.

#31 TABARNIA FIRST, Barcelona, 05/03/2018 - 16:11

vamos, 1.000 Km más a la izquierda o más abajo y sería del PP a matar

#30 Sergi , Barcelona, 05/03/2018 - 14:03

No hace falta que me lo cuente Santi Vila, cualquier persona con dos ojos y dos orejas sabe que esta mujer es una fanatica de mucho cuidado, ahora simplemente esta en modo stand bye porque sabe que puede ir para dentro pero la cabra siempre tira al monte y en cuanto pueda volvera a sus andanzas fanaticas.

#29 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 05/03/2018 - 13:51

En llenguatge convergent a aixo se li diu intensa.

Es fantastic

#28 Jordi BR, L'H, 05/03/2018 - 12:54

Santi Vila??? Qui és Santi Vila?

#28.1 TABARNIA FIRST, Barcelona, 05/03/2018 - 16:10

si, home, el exconseller de Convergencia, un dels vostres de tota la vida

ays, señor, qué poca memoria tenéis, como con los 3.000 millones que se agenció Jordi Pujol
et recomano cues de pansa