Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2020. 11:45h.

Marta Rovira s'excusa

Insinua que va fugir per ordre de Junqueras

Marta Rovira s'excusa

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, en una entrevista a Ser Catalunya, ha explicat que “si avui no estiguessin a la presó els que hi són, hi hauria unes altres persones. Estic convençudíssima que l'estratègia de l'Estat passava per empresonar uns quants líders”. “Veiem molt clarament el que estava a punt de passar. Junqueras em va dir ‘ja hi som els que hi hem de ser, la resta heu de treballar per posar fi a aquesta repressió política'".També ha demanat a JxCat “si us plau, acordem la data de les eleccions" i els hi ha retret que “està costant, està sent difícil trobar amb qui parlar i amb qui acordar un escenari que permeti respondre a la situació”.

Igualment s’ha referit a la possible inhabilitació de Quim Torra i ha considerat que ”qualsevol acte de desobediència individual amb efectes col·lectius, sobretot el que es protagonitza des de la presidència del Govern, o és acordat o és estèril”.

Rovira també creu que “s’ha pervertit el terme ‘unitat’. Hi ha tres partits que compartim projecte i creiem que l’única opció viable d'aconseguir justícia social i igualtat d'oportunitats és treballar per la república catalana, no és un exercici fàcil però és possible”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#26 electra, Barcelona, 16/09/2020 - 09:29

Pel que sembla els catalans som tots tontos!!!!!!!!!!

#25 Neferu, Barcelona, 16/09/2020 - 08:54

¿Y quién es Junqueras para "obligarte" a hacer algo que tú no quisieras hacer? ¿ Tan tonta eres que no puedes pensar por ti misma ni tomar tus propias decisiones, ni discernir lo que está bien de lo que está mal? ¡¡Pues sí que está bien catalunya con líderes con una sola neurona!

#24 Destonyer2.0, Barcelona, Tabarnia, España, 16/09/2020 - 00:03

No es justo criticar a esta tipa. No da para más y eso ya es en sí una desgracia. Siempre ha ido muy justita.

#23 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 15/09/2020 - 23:53

Dencàs, Puigdemont, Marta Rovira, Anna Gabriel...

Las valientes fuerzas de choque del separatismo... "ni un pas enrere..."

#22 jose, alicante, 15/09/2020 - 23:39

Ostras hay patriarcado heterosexual de hombre blanco en esquerra, sera posible