Política · 4 de Febrer de 2020. 13:20h.

Marta Rovira temia que l'Estat ataqués la seva filla

Segons l'exdiputada de la CUP, Mireia Boya

L'exdiputada de la CUP, Mireia Boya, ha comparegut a la comissió del 155 celebrada al Parlament, on ha pogut exposar durant una llarga estona els seus records de l'Octubre del 2017 així com desenvolupar extensament el seu ideari. Boya ha afirmat que l'Estat va practicar "guerra psicològica" i ha insinuat que la filla de Marta Rovira, que aleshores tenia 5 anys, podia ser un dels seus objectius.

"Aquells dies havíem de fer front a aquesta guerra psicològica de l'Estat que feia coses com... tu tornaves a la nit a casa sola i veies que hi havia dos senyors, sovint els mateixos, que t'estaven esperant a la porta de casa. Això, per una dona, en el context de la societat patriarcal en què vivim on moltes de nosaltres hem tingut por a les agressions masclistes, podeu imaginar l'efecte que produïa en moltes de nosaltres", ha dit.

"Parlo per mi. No sé si després la Marta Rovira parlarà de la por que tenia ella a que li passés alguna cosa a la seva filla. Jo no tinc fills però d'altres que estàvem allà vam haver de patir aquesta persecució policial i parapolicial de l'Estat", ha afegit.

"Havíem de patir seguiments, insults, amenaces. Més d'una vegada vaig haver d'entrar en un bar anant pel carrer perquè hi havia feixistes que em perseguien. Demanava ajuda al cambrer fins que algú em venia a buscar", ha assegurat.

D'altra banda, ha criticat el "col·laboracionisme -i aquí si que vull utilitzar aquest terme- dels Mossos d'Esquadra. És inadmissible que s'obrin investigacions contra gent que la única cosa que està fent és protestar contra una vulneració de drets".

"Aquests dies que hi ha el judici a Trapero hem escoltat coses molt desagradables. Tenien un operatiu per detenir el Govern i Carles Puigdemont. I estem veient aquí cada dia la violència dels Mossos, que peguen més que el cos de Policia Nacional. Això és inadmissible", ha considerat, a més de lamentar que "al final el que han aconseguit es desactivar el carrer i autocensurar-nos". 9012-boya.jpg

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#51 Neferu, Barcelona, 05/02/2020 - 14:03

¿ En serio? La Marteta fa cara de babau però és que en realitat ho és. Babau i molt curteta, la pobreta

#50 M, POLINYA, 05/02/2020 - 13:07

Esta forma de pensar indica que ella lo haría, traspasa sus empanadas mentales a los demás.

#49 Figueras, Figueras, 05/02/2020 - 13:06

L'estat només toca tetes i trenca dits, no pateixis, no van a més.

#48 ALBA, TONA, 05/02/2020 - 11:33

PERO AQUESTA SRA TE PARELLA... DEU ESTAR SEC EL BON HOME .......
TOT ES AGRESSIO ALS SEPARATISTES POBRETS MEUS

#47 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 05/02/2020 - 10:29

No paro de reír. ¿ esta es la que sufrió "roles de poder" de un camarada de la CUP?
A mí me alegra comprobar como los mismos cerebros que les hace pensar así les impide ser feliz. Es imposible.