Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2013. 09:45h.

Martorell al·lega "un favor personal" de Método3

"Si avui em destitueixen una cosa no tindrà res a veure amb l'altra"

Martorell al·lega "un favor personal" de Método3

Xavier Martorell

El director de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, admet en una entrevista a El món a RAC1 que Método 3 va treballar per CDC “però de franc, per un favor personal”. "Ho ratifico. CDC mai no ha contractat Método 3", ha indicat.
 
"Se m'havia demanat coordinar el servei de seguretat del partit. Hi va haver una demanda del partit des de Sabadell i pel que volien vaig demanar a Método 3 que els acompanyéssin en aquest tema i que els aconsellessin com a favor", ha afegit.
 
"Va ser una consultoria de seguretat i no es va pagar res. Ho vaig demanar personalment com a favor a Método 3. No es va facturar res perquè era una cosa excepcional", ha indicat. "És normal que aparegui una carpeta al meu nom a Método 3 per la meva relació professional", ha afegit.
 
"No he contractat Método 3 ni de manera directa ni indirecta. Vaig demanar un favor personal. No va ser CDC qui ho va demanar", ha afegit. "Entenc que avui CDC pugui tenir molta pressió, però no he comès cap delicte. Si avui em destitueixen una cosa no tindrà res a veure amb l'altra", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 22/02/2013 - 15:13

Entiendo que indultaran al Lute... Jua, jua, jua,...

#1 Ramon, tramuntana, la mar plana, 22/02/2013 - 13:13

Sí senyora, CDC sempre ha "treballat de franc" per a 69.669 empreses... i és justament per això, per "treballar de franc", que tenen la seu del partit embargada, imputat el Bàrcenas català, Daniel Osàcar, i pendents de judici des de fa 33 anys una colla de Pujols, Millets, Alavedras i Prenafetas.