Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2013. 19:50h.

Martorell anava amb un Tuareg pagat per Método 3 quan era al Govern

Ni CDC ni l'ex-alt càrrec ho han desmentit

Martorell anava amb un Tuareg pagat per Método 3 quan era al Govern

Martorell, en una foto d'arxiu

L'empresa de detectius Método 3 va cedir un cotxe a Xavier Martorell, quan era un alt càrrec del Govern, segons ha indicat El Periódico a l'edició d'aquest divendres. El rotatiu ha indicat que el cotxe, valorat en 60.000 euros, va ser comprat dies després del seu nomenament.

Segons aquesta informació, "als papers que la policia ha trobat apareix material que confirmaria que la relació de l'exdirector de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, amb Método 3 superava l'habitual entre una empresa i un simple client".

En aquest sentit, el rotatiu ha afegit que "prova d'això seria que l'agència va comprar al gener del 2011 un cotxe d'alta gama, un Volkswagen Touareg, que segons consta en un correu publicat per El Confidencial, tenia com a 'conductor habitual' a Martorell".

L'adquisició del vehicle es va realitzar "només un parell de setmanes després que Martorell fos nomenat director general d'Anàlisi i Prospectiva, una àrea adscrita al departament de Presidència de la Generalitat, al primer Govern d'Artur Mas".

El rotatiu del Grupo Zeta ha afegit que "el correu electrònic que l'esmenta com a 'conductor habitual' va ser enviat pel director financer de Método 3, José Luis Marco (cosí del propietari de l'agència), i està datat el 24 de gener, és a dir, deu dies després que Martorell prengués possessió com a alt càrrec de la Generalitat i coincidint amb la compra del cotxe".

"Martorell va utilitzar en el 2011 aquest cotxe i posteriorment ha estat usat de forma habitual per responsables de l'agència", ha matisat el diari.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Carles, BARCELONA, 02/11/2013 - 20:16

Un cas més de la estimació de CIU per Catalunya - Sort que les noves enquestes els posen al seu lloc i finalitza aquesta lacra.

#11 futur molt negre, Vic, 02/11/2013 - 18:09

Catalunya s'ha convertit en un territori de màfies que funcionen en xarxa integrades per polítics (majoritàriament de CiU i algun del PSC), falsos empresaris captadors de contractes públics, funcionaris corruptes (jutges i comandaments dels mossos d'esquadra), directius d'empreses públiques-saqueig

#9 roberto alcazar, tgn, 02/11/2013 - 13:23

Aixo es mentida, segur que es un invent de la Policia nacional Española, igual que los dels mossos al gaiexample, les ITV, cas palau, etc., España nos roba¡¡¡¡¡¡¡

#7 spanish, Madrid, 02/11/2013 - 03:00

podrido podrido podrido

#6 sr Pepito, Lérida, 02/11/2013 - 00:46

Blanco y en botella .