Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2013. 14:15h.

Martorell no fa cas de Rull

També l'alcaldessa de Sant Cugat va demanar que plegués per "serietat"

Martorell no fa cas de Rull

Martorell

El director d'Institucions Penitenciàries, Xavier Martorell, no ha fet cas finalment de les paraules del secretari d'organització de CDC, Josep Rull, que va considerar que hauria de posar el seu càrrec a disposició del partit després que s'ha sabut que va encarregar a Método 3 un informe sobre la seu del partit a Sabadell.

"El que estem parlant en aquests moments és si ha de posar el càrrec a disposició del partit per un tema de confiança, bàsicament perquè nosaltres no teníem constància que s'haguessin fet aquests treballs a Sabadell, ara ho hem acreditat que sí, no són uns treballs d'espionatge ni molt menys, són bàsicament uns treballs de raspat de la seu en un moment que era una seu molt assetjada", va dir Rull.
 
En aquest sentit va afirmar que es tracta d'una qüestió de confiança dins el partit i, per tant, és la direcció convergent qui haurà de decidir si el fa plegar al capdavant d'Institucions Penitenciàries.

Martorell presideix també CDC a Sant Cugat i en aquest sentit l'alcaldessa de la localitat, Mercè Conesa, va considerar que "hem de donar una imatge de serietat i transparència. Demano al nostre president que posi el seu càrrec a disposició de l'assemblea de militants".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Montse, Badalona, 26/02/2013 - 19:19

Potser caldria "amagar-lo" una mica, però és que deixar-lo a Presons és una mica fort, no?

Potser tindria feina a posar micros als cacos....

Es miri com es miri, és vergonyòs

#1 xavier, bcn, 26/02/2013 - 15:23

consigna de ciu a tots els seus militants:
fins que la mort ens separo de la nòmina pública...