Publicitat

L'exdiputat d'ICV Joan Boada diu que el Govern "es dedica vendre fum"

Marxa enrere

Boada, quan era diputat

L'exdiputat d'ICV, Joan Boada, afirma en un article a El País que el Govern "es dedica a vendre fum". "No creguinn, té el seu mèrit. Han de gesticular, adoptar postures, mantenir juntes les files sense que es vegi que han començat el procés de donar marxa enrere al cèlebre i històric procés de desconnexió", assenyala.

També critica que "l'hàbil Junqueras combina el 'Madrid ens roba', amb la benedicció dels diners del FLA que li cedeix Montoro". "En cap moment, el subtil Junqueras s'ha proposat fer que la pressió fiscal de Catalunya s'acosti a la mitjana de la UE, que està 7,4 punts per sobre. Catalunya és el país de la UE on els rics paguen menys impostos", critica.

També lamenta que "la relació interna al govern actual és més pròpia de Mordor, estan convertint el Govern i el Parlament en un camp de batalla on la tensió és constant fins a arribar a situacions tan absurdes com la vulneració del Reglament del Parlament i el seu enfrontament amb els juristes per evitar votacions que posarien llum i taquígrafs a les seves discrepàncies".

"En definitiva, el Govern català està perpetrant la marxa enrere més famosa de tots els temps amb el vistiplau dels assilvestrats de la CUP. Aquests, avergonyits per mantenir un govern de dretes, ara pacten diluir la ILP sobre la renda garantida quan defensaven que s'havia de discutir intacta, ara faciliten el copagament en la Llei de la Dependència, ara permeten els concerts amb la concertada que segrega per raó de gènere. Ja veuen, anticapitalistes de dretes, veure per creure", manifesta.

"El Govern viu de la gesticulació, de la venda del fum de la desconnexió. La veritat és que no governa, no fa res o, en el millor dels casos, continua fent el mateix que van fer els governs de Mas durant els últims cinc anys", sosté.

"El que tenen clar els de JxS és que han de buscar alguna sortida, trobar alguna drecera, aprofitar una badada del contrari per colar la gran marxa enrere. Ara s'apunten com ferro roent a la possibilitat d'un referèndum vinculant quan, durant les eleccions, l'havien menyspreat", recorda.

"A Catalunya, res és el que sembla. Els abduïts pel Procés, els revolucionaris de pacotilla i els fonamentalistes culturals, estan convertint el país en un erm", conclou.

Imatge de l'article

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, BCN, 07/04/2016 - 16:08

"Las empresas están aquí por un mercado de 47 millones"

Malet,predident de la Cambra de Comers USA, ha hecho estas declaraciones procurando dejar claro que no se trata de una amenaza. "Estas empresas están aquí por un mercado de 47 millones y no de siete", ha afirmado. ".

#9 Joan Cagoemtot, Barcelona, 07/04/2016 - 09:27

El sr Boada que ens expliqui la història del forat del Carmel....

#8 Timbaler del Bruch, Bruch, 06/04/2016 - 23:03

En Coscubiela -en actiu- i, sobre tot, aquest senyor -retirat- són dels que més hi toquen de peus a terra d'entre els 'iniciativos'.

És lamentable que siguin tan pocs, encaran faltaria un bon grapat com ells. Però també dóna esperances que al menys uns pocs a l'esquerra conservin el cap.

#7 el último que cierre, Canovejas, 06/04/2016 - 21:02

Llevan 4 años vendiendo humo, un humo cargado de incienso de agradable olor para la muchedumbre, pero HUMO al fín y al cabo. Sólo HUMO, nada más.

#6 Joaquim, Badalona, 06/04/2016 - 18:34

Als hiperventilats del 'Procés' no us agradarà, però té tota la raó: això es desimfla com un globus punxat, i ho saben, però es dediquen a vendre fum per allò de 'qui dia passa, any empeny'...