Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2019. 21:26h.

Marxa enrere amb els manters

L'Ajuntament de Barcelona constitueix ara una taula de diàleg amb el top manta

Marxa enrere amb els manters

Els tinents d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni (PSC) i Janet Sanz (Barcelona en Comú) s'han reunit aquest dimecres amb representants dels manters i han acordat crear una taula de diàleg per tal d'abordar la seva situació.

En la trobada s'ha acordat analitzar sortides laborals i socials per al col·lectiu i abordarà "de forma integral les polítiques d'ocupació i d'emergència social" dels venedors ambulants a la ciutat.

Així i tot el Consistori ha insistit que la venda ambulant no autoritzada "no és possible" i s'ha manifestat la intenció de "de mantenir i reforçar totes aquelles polítiques destinades a buscar solucions laborals i socials per a aquestes persones, amb especial atenció a les més vulnerables". La setmana vinent hi haurà una altra trobada amb els representants de la venda ambulant.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Finsescoions, Blanes, 08/08/2019 - 16:40

S'ha de parlar, negociar, empatitzar, tots som germans, fills d'un mateix Déu amb diverses cares
Si ocupen el passeig es poden posar a la sorra, del Sàhara per exemple......

#9 1,2,3......, Barcelona, 08/08/2019 - 15:25

Oooohhhh!!! Un pasito pa'lante, un pasito pa atrás.

#8 Annibal, Valencia, 08/08/2019 - 14:20

No hi ha res a parlar amb les associacions de manters. Que es donin d'alta com autònoms, paguin com fem casi tots i paguin uns parada al mercat per vendre. Si jo fes el mateix que ells no m'ho permetrien. Si són indocumentats o il·legals l'expulsió hauria d'ésser inmediata, sense cap tràmit previ. Qui no ve amb els papers en regla no es benvin

#7 pepe, andorra, 08/08/2019 - 11:10

las habituales maniobras dilatorias de quienes, opino, cobran de las mafias por permitirles vender productos falsificados.......Q lastima q no hubieran hecho lo mismo con los padres acosados y coaccionados por el separatismo por solicitar un derecho tan fundamental como estudiar en la lengua comun de todos los españoles, el español.

#6 Valenti , Tarragona, 08/08/2019 - 11:01

Com fer truites sense trencar ous. Mag Lari? No, Janet la progre.