Política · 28 de Gener de 2014. 10:38h.

Mas a Aguirre: "Tu m’insultes cada dia"

Francesc-Marc Álvaro revela que el president li va retreure que "dius coses molt fortes”

Mas a Aguirre: "Tu m’insultes cada dia"

Artur Mas i Esperanza Aguirre, en una foto d'arxiu

El columnista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro, revela els retrets que el president de la Generalitat, Artur Mas, va fer-li a l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, durant el dinar a Fonteta, promogut per Luis Conde, de l'empresa de caçatalents Seeliger&Conde.

"Aguirre va cridar l’atenció de Mas i es va queixar, mig en broma, que el president no l’hagués saludat. El líder catalanista, fent servir també un to irònic, va respondre que no l’havia vist i va afegir que li estranyaven aquelles ganes de parlar amb ell perquè 'tu m’insultes cada dia i dius coses molt fortes'", explica Álvaro al seu bloc.

També posa de manifest que "col·laboradors molt propers al president de la Generalitat van suggerir, fins a l’últim moment, que Artur Mas no acudís al dinar". Tot i això, Mas va decidir anar-hi perquè "la seva possible absència seria una notícia que encara es podria distorsionar més fàcilment que la seva presència i Conde havia canviat la data de la trobada per adaptar-se a l’agenda del president".

L'articulista, d'altra banda, posa de manifest que "li consta l’escàs entusiasme que tenien davant la trobada alguns dels consellers presents al dinar". "Malgrat que Mas no va voler parlar de política durant la reunió de patricis organitzada per Conde, sí ho van fer, en canvi, altres membres del Govern, algun dels quals ha assenyalat que els comentaris de diverses figures arribades de Madrid seguien basant-se en la metàfora errònia del 'xoc de trens'", afegeix.

Finalment, constata que "entre una part d’assistents catalans al dinar, hi havia una espessa decepció perquè Rajoy no havia ofert, sent a Barcelona, res semblant a una tercera via i molts es demanaven què passaria després del 9 de novembre".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#30 spanish, Madrid, 29/01/2014 - 13:17

doncs jo crec que es molt generosa amb ell

#29 BEJOTA, bcn, 28/01/2014 - 20:51

Empresarios alemanes piden a la Generalitat que abandone su plan soberanista antes de "acabar de matar" a la economía
El Círculo de Directivos de Habla Alemana (KDF por sus siglas en alemán) han expresado este martes su preocupación ante el proceso soberanista liderado por el Gobierno de Mas.

#28 català no nacionalista ..........................., ., 28/01/2014 - 20:10

"tv3 m'insulta a mi com a català no nacionalista cada dia",... senyor Mas, Homs i resta de separatistes catalans.............................................................................

#27 A qui vols enredar?, bcn, 28/01/2014 - 19:23

comentarista 15 a 22: o ets ignorant o malintencionat, quan parles d´història de Catalunya. La veritat sempre acaba sortint a la llum. Llegeix.

#26 (SORAYA dixit)..................................., ., 28/01/2014 - 18:44

"El Gobierno CUMPLE y hace cumplir la LEY, en todos los ámbitos, y, especialmente, cuando están en riesgo DERECHOS fundamentales como el DERECHO a la INTIMIDAD.Los padrones municipales están protegidos y en ningún caso se permitirá que se haga un uso de ellos contrario a lo que dicta La LEY"....