Publicitat
Política · 29 de Març de 2017. 13:45h.

Mas, a la CUP: "quanta nosa us faig"

L’expresident assegura que la formació li havia demanat fer d’ambaixador a l’exterior

Mas, a la CUP: "quanta nosa us faig"

Mas i Salellas se saluden després de la topada

La compareixença de Mas al Parlament per explicar el cas Palau ha tornat a posar en evidència les males relacions entre l’expresident i la CUP i, sobretot, entre l’expresident i el diputat Benet Salellas.

En acabar la seva compareixença, a Artur Mas se li ha escapat un “quanta nosa que us faig, veig que més que el mateix Estat espanyol”. La frase no ha estat enregistrada pels serveis del Parlament perquè ha estat pronunciada a micròfon tancat, però s’ha pogut sentir perfectament en una part de la sala, segons testimonis de diversos diputats.

Salellas i Mas ja se les han tingut en el primer torn d’intervenció quan la CUP li ha demanat que deixi de representar el procés a l’estranger. “El que menys necessita aquest país és que vostè encapçali l’independentisme”, ha manifestat. En una frase que recorda aquella que va dir quan afirmar que havien enviat l’expesident “a la paperera de la històra”, avui ha declarat que “vostè és clarament el passat”.

El diputat de la CUP ha insistit en el darrer torn que “li hem demanat que no representi el procés d’independència d’aquest poble” perquè “no ens ajuda a guanyar el referèndum”. Però Mas ha assegurat que el mateix Salellas li havia demanat que fes d’ambaixador del procés a l’exterior. “Vostè m’ho deia”, ha manifestat l’expresident.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Gregari, VNG, 30/03/2017 - 19:45

I no se'n va el fill de ...
Es que lo de primer president de la república catalana ho denia gorja avall.

#13 Doncs, sí, Barna-Sants, 30/03/2017 - 18:08

I fàstic, Mas,i fàstic. No ho oblidis.

#12 lucas, bcn, 30/03/2017 - 04:16

Es raro ver como los massover de la masía. ( la cup ) se meten con el amo de la masía. ( el más, cdc ) en el fondo se quieren, amores tempestuosos! !!! Pero eternos.

#10 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 29/03/2017 - 19:19

Después de que le demonizasen, se jugasen la independencia por no verle, le destituyeran de president, y le apartasen de la política, parece que finalmente va pillando la idea...

#9 perigallo, bcn, 29/03/2017 - 19:07

nosa lo que se dice nosa no. fàstic els tindria que donar. Quan li llençaran la sabata a aquest o als Pujol.
Són servs agraits.