Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2014. 12:48h.

Mas, a la fiscalia: "El responsable sóc jo”

El president demana ara un "referèndum definitiu”

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha votat aquest migdia a l’Escola Pia de Balmes a Barcelona, després de ser rebut per una vintena de ciutadans que l’han rebut amb aplaudiments.

Mas ha votat ‘sí-sí’ a la doble pregunta acompanyat de la seva dona, Helena Rakosnik, envoltat de fotògrafs i enmig d’una gran expectació mediàtica.

Després de votar el president català ha atès als mitjans de comunicació i ha aprofitat per enviar un missatge al Govern de l’Estat, afirmant que “si la Fiscalia vol saber qui és el responsable d’obrir els col·legis m’ha de mirar a mi”.

En aquest sentit, Mas ha dit que no enviaran els noms dels voluntaris a la Fiscalia, afegint que la Fiscalia “miri al meu Govern, ens tenen plenament identificats”, ha ironitzat.

Sobre les denúncies que s’han presentat contra ell per la celebració del procés participatiu d’aquest nou 9N, el president català ha assegurat que “no em preocupa en absolut”.

“Ladran, luego cabalgamos”. “No me voy a amedrentar por eso, otra cosa es que se quiera amedrentar a otros de manera impropia”, ha apuntat en castellà.

En resposta als periodistes internacionals, el cap de l’executiu català ha assenyalat en anglès que “tenim dret a votar en un referèndum definitiu”. “És una cosa que si no s’entén a Madrid la nostra voluntat és tirar endavant”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 Arturo el astuto, Barkeno QF, 09/11/2014 - 20:19

L'artur ha aconseguit agafar ERC amb el pas canviat. Primer es va posar a les mans dels que tenien la patent de l'independentisme, pero finalment ha capitalitzat el merder i deixat els altres a segon planol Altra cosa és el seu partit.

#10 Santiago, Madrid, 09/11/2014 - 16:10

¿ Cuando va a aplicar el gobierno el artículo 155 de la constitución ?

¿ Cuando va a suspender la autonomía de la comunidad de Cataluña ?

¿ Cuando va a meter en la cárcel al señor Artur Mas ?

#10.1 Casper, Bcn, 09/11/2014 - 17:11

El responsable es él, y los maricomplegines tu y tu gallego Rajoy.

#10.2 mirk, bcn, 11/11/2014 - 14:12

estàs pesadet amb el teu cortar, pegar y colorear. Vinga, rei descansa una miqueta

#9 Pablo, Madrid, 09/11/2014 - 15:12

Siempre he estado en contra de lo que algunos dicen de que se procese al señor Mas penalmente. Sin embargo, sin estar de acuerdo, creo que merecido lo tiene. Hace méritos.

#8 Pepet, Saadell, 09/11/2014 - 14:43

El President també ha dit: " els que perdin han de respectar als que guanyin i els que guanyin han de respectar els que perdin". D'aixó s'en diu salvar els mobles; si senyor, respecte per a tothom!!!

#8.1 Si home, , Girona, 09/11/2014 - 20:15

Una frase molt maca, pero resulta que el sarau el munten els de l'olla, voten massivament els de l'olla, compten els vots en de l'olla i s'autofeliciten ells mateixos. Fantàstic!

#8.2 mirk, bcn, 11/11/2014 - 14:16

a pepet, tens raó però això sobretot perquè els qui no són "de l´olla" han fet tots els possibles per impedir que TOTHOM pogués votar independentment de si són de l´olla o no. Les urnes han estat obertes a tothom. Qui no hagi anat és perquè no ha volgut, i això ja és decisió de cadascú.

#7 zenaida, Barcelona, 09/11/2014 - 14:34

O sea otros dos años sin gobernar y con el mismo tema?
Sr. Rajoy...q vote toda España en un referendum... que seguro q gana el si y q se vayan de una vez..
Llevan mas de 30 años a la suya!!!
Los catalanes q queramos seguir siendo españoles
Q nos dejen en paz y q nos acoja España y ya esta