Publicitat
Política · 5 de Gener de 2011. 09:14h.

Mas acumula poder

Comunicació, Afers Exteriors, Esport i les delegacions del Govern dependran del president

Mas acumula poder

Mas, durant la roda de premsa d'aquest dimarts

El Departament de la Presidència ha patit una restructuració que comporta que el president de la Generalitat, Artur Mas, acumuli més funcions que les del seu antecessor, José Montilla. Segons publica el DOGC, fins a 8 unitats directives dependran de l'esmentat departament.

Aquestes són la secretaria del Govern; la Secretaria General de la Presidència; el gabinet jurídic de la Generalitat; la secretaria de Comunicació; la secretaria d'Afers Exteriors; la secretaria general de l'Esport; les delegacions territorials del Govern; i la delegació del Govern a Madrid.

També resten adscrits a Presidència l'entitat autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat, mitjançant la Secretaria del Govern; el patronat de la muntanya de Montserrat, mitjançant la Secretaria General de la Presidència; l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, mitjançant la secretaria d'Afers Exteriors; l'Agència Catalana de l'Esport, el Consell Català de l'Esport, l'Institut Nacional d'Educació Física i el CAR, tots ells mitjançant la Secretaria General de l'Esport.

D'altra banda, la comissió assessora sobre la Publicitat Institucional i el Consell Editorial de la Generalitat, la Corpo, el CAC i la Comissió Jurídica Assessora també tindran relació amb el Govern a través de Presidència.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Anna (BCN), Barcelona, 07/01/2011 - 18:42

Afegeixo que Presidència s'ha quedat amb la Direcció general de contractació pública que abans (i amb tota lògica) estava a Economia. Quina explicació té passar la contractació púbica a Presidència? què és el que volen controlar que no es pugui fer des d'Economia? Algú ho pensa explicar?

#8 Rai, BCN, 06/01/2011 - 01:02

Albert, la balança fiscal (sense contrapartida) és del 8-10% del PIB, i la balança comercial (intercanvi de bens i serveis per diners) és del voltant del 9% del PIB. No ens boicotejarien com no es va boicotejar EEUU per Iraq o no es boicoteja la Xina pel Tibet o per la violació dels drets humans.

#7 joan, manresa, 05/01/2011 - 16:56

El Casal,16,45h.--U trobem correcte,i molt acertat....Aquest govern,amb una situació economica una miqueta diferent,ens donaría algunas sorpresas engrascadores...Endevant Sr.Mas,li futarán molts pals a las rodes--ya ni foten--,pro endevant i ull ala plena soberanía...No olvidi l'esperit del poble

#6 Gavius, Gava, 05/01/2011 - 13:59

BIPARIT = CyU = traïdors venuts a Ecspanya

#5 Fart de corrupcio, Tarrasa, 05/01/2011 - 13:58

I el departament de politica territorial i obres publiques, a qui anira a parar.