Política · 15 de Maig de 2015. 08:11h.

Mas acusa a "estaments de la Policia Nacional" d'entorpir operacions contra el gihadisme

CiU aspira ha aconseguir "el canvi" a Tremp

Mas acusa a "estaments de la Policia Nacional" d'entorpir operacions contra el gihadisme

Artur Mas

El president de CiU i de la Generalitat, Artur Mas, ha lamentat les últimes declaracions realitzades pel Ministre de Cultura i el Ministre d’Interior i els ha instat a “reconèixer la seva culpa i error per una vegada”. “El Ministre d’Interior hauria de fer un examen de consciència i depurar les males conductes que hi ha” i ha recordat que “va ser l’Audiència Nacional qui va encarregar als Mossos l’operació i això és perquè hi ha confiança en la policia de la Generalitat”.  

També ha remarcat que “el que no té presentació possible és que hi hagi estaments de la Policia Nacional que es dediquin a entorpir una operació d’aquesta envergadura i no només això, van posar en perill la integritat física de determinades persones”.

El president Mas ha fet aquestes declaracions en un acte electoral a Tremp, on ha lamentat aquestes polèmiques que arriben des de Madrid i que “posen els pèls de punta”. Sobre les declaracions del Ministre Wert, ha subratllat que  “de llengües no se n’ha de perseguir cap” i que a Catalunya “sabem que la nostra llengua ha estat perseguida i si l’hem mantinguda viva és perquè hi ha molta gent, i no sempre nascuda a Catalunya, que s’ho ha cregut i l’ha defensat”. 

Artur Mas ha lamentat que el Ministre d’Interior “no s’hagi volgut quedar enrere” i hagi dit que “Catalunya no té l’alçada suficient, quan resulta que és l’Audiència Nacional qui ens encomana una operació d’aquesta envergadura”. “Quines penques”, ha afegit.

El president ha assenyalat que aquests problemes entre l’Estat i Catalunya només es resolen d’una manera: “Amb molta gent que hi cregui i empenyent en la mateixa direcció, amb gent amb coratge per tirar endavant i amb les institucions locals al costat de les institucions del país per resoldre els reptes bàsics que el país té plantejats”. 

És per això que ha demanat que “ningú es despisti” i ha recordat que en les passades eleccions municipals, a Tremp “va anar de setze vots”. Mas ha reclamat “una última empenta” per aconseguir “donar la volta” a la ciutat: “Us demano que doneu tot el suport i que no haguem de tornar a lamentar que per setze vots se’ns escapa l’alcaldia. És feina de tots els que realment volem el canvi a la ciutat”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Arturo Menos, Barcelona, 15/05/2015 - 09:50

¡No creo la afirmación que está haciendo el Govern y CiU! Una mentira más al "poble de Catalunya" para ganar unas elecciones. Quina vergonya!

#8 Marco Ulpio Trajano, Barcino, Hispania, 15/05/2015 - 09:32

El victimismo es la vitamina del odio nacionalista y la escusa de los mediocres...

Arturicus Plus, tu tiempo se agota...las urnas, las de verdad no las de cartón, dictaran tu veredicto...

nulles die sine pamplina arturica plusae

#7 Neferu, Barcelona, 15/05/2015 - 09:31

Mas se cree que ya está mandando en su República y se queja de la injerencia de otro país en sus asuntos de estado.Vergonzoso es que los dos estamentos policiales,el Nacional y el autonómico no trabajen juntos como debería ser,por el bien de todos los ciudadanos.
Ni un voto a CIu por intrigante.

#5 Ntra. Sra. Santísima María del Amor, Terra Mariana, 15/05/2015 - 08:59

Le devuelvo la medalla a este ministro español, energúmeno, radical, fanático y peligroso. No quiero ser su cómplice.

#4 spanish, Madrid, 15/05/2015 - 08:56

potser sera la reves no Colom ?