Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2010. 13:50h.

Mas acusa Herrera de buscar el "titular fàcil"

Reitera que ell està disposat a informar dels seus béns si ho acorden els partits al Parlament

Mas acusa Herrera de buscar el "titular fàcil"

Mas, durant l'acte a la seu de CiU

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha acusat l'ecosocialista Joan Herrera de buscar el "titular fàcil" publicant el seu patrimoni i ha reiterat que ell està disposat a fer-ho si així ho acorden els partits al Parlament, però ha considerat "electoralista" fer públiques aquestes dades en plena campanya electoral.

"Ja fa mesos que és candidat. Jo em pregunto per què no ho va fer el primer dia", ha apuntat referint-se a Herrera. Mas ha afegit que no entén per què ho haurien de fer només els caps de llista, quan el Parlament té totes les dades de tots els diputats.

Segons Mas, seria "raonable" que un tema com aquest s'acordés fora de la campanya electora, "amb la serenitat que dóna el Parlament, sense buscar una notícia i un titular del dia". Això si és que Herrera vol que la decisió sigui "compartida per tothom".

En aquest sentit, en preguntar-li si ell farà públic el seu patrimoni si ho fan la resta de candidats, ha reiterat que han de ser els partits els que ho decideixen en el marc parlamentari. Ha afegit que no entén per què ho han de fer només els caps de llista i no la resta de diputats, que ja comuniquen les seves dades al Parlament. "Això correspon decidir-ho al Parlament", ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 18/11/2010 - 21:48

Tranquilo que me parece que lo del Palau no cuenta. Jua, jua, jua,... Pobre hombre, que nervios le hacen pasar. Jua, jua, jua,...

#2 doneloys, camberra, 18/11/2010 - 18:44

Que sí, que buscan el titular fácil, EXACTAMENTE IGUAL QUE TÚ, pero dinos tu patrimonio..., y también lo de la cuenta en Suiza a nombre de tu padre...

#1 Inocenci Bragulat, Sabadell, 18/11/2010 - 17:10

De passada, que relacioni els del seu pare. Aquells que eren a Luxemburg..... Quins collons.