Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2010. 16:24h.

Mas acusa la Fiscalia d'"entrar en campanya"

"Com ha passat d'altres vegades quan CiU està ben situada"

Mas acusa la Fiscalia d'"entrar en campanya"

Artur Mas, durant la intervenció de Josep Poblet, a la jornada de CiU per l'equilibri territorial a Vilafranca del Penedès

El candidat de Convergència i Unió (CiU) a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que "la Fiscalia ha entrat en campanya. Com ha passat d'altres vegades quan CiU està ben situada, la Fiscalia entra en campanya, i després queda en res".

"La Fiscalia intervé per a que el jutge actuï tres setmanes abans de les eleccions després d'un any i mig. Hi ha aires de canvi i alguns a la Fiscalia no volen que hi hafi canvi", ha afegit.

Mas ha assegurat que "ja he donat explicacions. A més vaig demanar anar a la comissió d’investigació que el tripartit va muntar contra la oposició, i el tripartit ho va impedir”. Amb tot, ha considerat que “a tres setmanes d'unes eleccions, la gent els hi veu el llautó. Facin el que facin, el canvi arribarà perquè el poble de Catalunya el vol. Només demanem que s'obri el procés i que puguem comparèixer per explicar-nos davant del jutge”.

Segons Mas, pel que fa a la relació de Convergència en el cas Palau, "no hi ha cap prova nova, tot són insinuacions i suposicions. Estem disposats i tenim ganes de donar aquestes explicacions en el procés judicial".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 CT, mataró, 08/11/2010 - 13:39

I què en dius d'això?http://www.youtube.com/watch?v=lcoaxmPSbXg

Entre el Mas, el Laporta, el senyor Camps, etc. anem bé. Si com a mínim després donessin la cara! Perquè cara en tenen ehh d'això van sobrats

#16 marta, barcelona, 04/11/2010 - 15:50

Mas, digues que no heu abusat del poder fent concerts economics amb ferrovial i altres a través de Millet, perquè si només dius que ja poden investigar i que no trobaran res, això només vol dir que ho teniu molt amagat i que no hi ha papers firmats. Ho entens, oi?

#15 Pep, Alt Empordà, 04/11/2010 - 15:09

Carrasclet, denuncia-ho, si hi ha indicis de il.legalitat o delicte de corrupció segur que obrirán una causa..Mentrestant el tuf de CORRUPCIÓ I FINANCIACIÓ IL.LEGAL DEL PARTIT esta a casa de CiU 4%.
Te delicte que ara en Mas després que us hagin enganxat amb les mans brutes vulgui escampar merda

#14 Carrasclet, Girona, 04/11/2010 - 14:35

Algú no hauría d'investigar també, ara mateix, el perquè La Caixa va condonar al PSC un deute de set milions d'euros. A canvi de què?, a canvi de quins favors o contraprestacions per part d'aquest govern cap a La Caixa?. I perquè s'ha desinflat el cas Pretoria? li Interssava al PSC?...

#13 Júlia, Sabadell, 04/11/2010 - 11:50

Lo de Artur Mas comentando que el fiscal ha entrado en campaña, ya me parece patético y a la vez gravísimo. De esos deduzco que lo que más le interesa es el resultado electoral y no la verdad sobre la corrupción de su partido. Peró es que lo dice directamente. ¡Que vergüenza!