Política · 18 de Desembre de 2015. 15:52h.

Mas acusa Rajoy de manca de lideratge

Diu que cal "posar-se les piles"

Mas acusa Rajoy de manca de lideratge

Artur Mas en un acte de Democràcia i Llibertat

El president de la Generalitat en funcions i líder de Convergència, Artur Mas, s’ha queixat de la manca de lideratge del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. "O hi ha molta amnèsia o el problema és que hi ha una atrofia de lideratge polític per part del president Rajoy", ha manifestat en un acte electoral de Democràcia i Llibertat a Barcelona.

Mas ha demanat "diàleg" i ha recordat que "és el que hem intentat", però ha advertit que cal "diàleg i posar-se les piles". "Diàleg i lideratge. Diàleg i afrontar els problemes", ha reblat.

El líder de Convergència, ha afirmat que “hi ha d'haver un canvi radical en el Govern espanyol perquè deixi de fer-se el desentès”. Amb vista al pròxim diumenge, Mas ha desitjat que "tant de bo surti alguna cosa que respongui al repte democràtic" de Catalunya, en al·lusió al procés sobiranista, encara que ho ha posat "en cert dubte" després de l'"escepticisme acumulat" en els últims temps.

Davant les crides a l'abstenció de la CUP, Mas ha recalcat que Catalunya, per poder arribar a construir "el seu propi Estat", té només dos instruments, la "mobilització i el vot", i ha de seguir dues actituds, "la perseverança i la determinació". Artur Mas ha assegurat que “la mobilització de la gent sobiranista” serà decisiva per obtenir un resultat favorable als interessos de Catalunya.

El líder convergent ha assegurat que és "rotundament fals" que li digués a Rajoy "o ho agafes o ho deixes" durant les reunions que van mantenir i ha recalcat que en l'última, al juliol del 2014, li va lliurar un document amb 23 assumptes a part de la consulta, dels quals, ha incidit, només s'ha donat resposta a un: el tren llançadora de Barcelona a l'aeroport del Prat (Baix Llobregat).

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 María, Reus, 19/12/2015 - 17:26

Será gamarús... en Rajoy es president de govern. Vostè Sr. Mas encara NO. juas,juas,juas, juas...

#13 nedland, Roses, 19/12/2015 - 00:38

presi tu sols ets lider a tv3....pel demes ni existeixes..perdó que ara a tv3 es lider la CUP..presi ja ni aixo...pallassos !!! irresponsables !!!

#12 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 20:11

Doncs que s´apliqui la mateixa recepta que el seu trempat Director General del Dep. de Economia, Albert Carreras, el hi va recomenar als farmeceutics:
Ciris i resar.

#10 Laughter, LH-España, 18/12/2015 - 19:37

Pues si con falta de liderazgo y sin despeinarse, Rajoy le ha tomado la medida al Astuto, no sé que sería de éste si Rajoy fuese un "líder"

#9 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 19:32

Es que quan votan els que no haurien de votar mai tenen un problema i greu.
Quan voten els que no desfilen mai per cap meridiana, els que no criden pels carrers, els que no surten mai TV3, els ignorats, els que no viuen de cap bandera i els amants del pescaito frito pasa el que ha de pasar.