Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2015. 12:11h.

Mas acusa Rivera de ser “un ignorant”

Núria de Gispert ‘renya’ Ciutadans per demanar que cridi l’atenció al president

La darrera sessió de control al president de la Generalitat ha tingut moments de tensió com ara quan Artur Mas ha acusat Albert Rivera de ser “un ignorant”. Aquestes paraules han provocat que Inés Arrimadas demanés a Núria de Gispert que cridés l’atenció a Mas, però la presidenta del Parlament ha ‘renyat’ la diputada de C’s per la seva petició.

Rivera, en la seva intervenció, ha retret a Mas l’“increment de l’atur”, així com les “cotes més altes de les llistes d’espera a la sanitat catalana”. També que “ha multiplicat el deute públic” o el “balanç negatiu de tancament d’empreses”. El líder de C’s creu que Mas ha estat “salvat per la campana per ERC” dels “comptes del senyor Pujol o delictes del seus companys de partit”.

És per aquest motiu que ha considerat que el de Mas ha estat “un mandat nefast”. “Li desitjo el millor a nivell personal, però que políticament marxi i deixi pas a un govern democràtic”, ha sentenciat.

Mas, al seu torn, ha replicat que “desitjo de tot cor que vostè mai tingui responsabilitats de govern importants a Espanya”. “Amb el grau d’ignorància que vostè demostra és molt preocupant que una persona jove aspiri a tenir responsabilitats de govern, sent un ignorant com vostè ha demostrat avui”, ha afegit.

El president ha defensat que “a Catalunya ha baixat l’atur”, també que “les llistes d’espera són les mateixes que fa 4 anys i mig, però els temps han baixat” i ha reivindicat que “s’estan creant moltes més empreses de les que es tanquen”. Mas, però, ha admès que “el deute de la Generalitat és bastant més gran”, tot i que l'ha atribuït al "dèficit públic".

Les paraules de Mas han provocat que Inés Arrimadas demanés a De Gispert que “com a presidenta d’aquest Parlament no permeti els insults personals”. “No són insults personals i m’agradaria que recordessin que durant tota la legislatura molts diputats sí que s’han passat enormement en les seves paraules cap a d’altres diputats. Una cosa és parlar d’ignorància i una altra cosa és considerar que això és un insult. Continuem!”, ha replicat la presidenta del Parlament.


Mas

De Gispert

Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#60 Mesetario, Meseta, 24/07/2015 - 07:52

Yo al señor Mas le diría que criticar a un gobierno por aumentar la deuda viene a ser lo mismo que criticarle por tener déficit.
Mas es el responsable del déficit público de la su gobierno desde que él es el presidente.

#59 joan, barcelona, 23/07/2015 - 10:50

Tot el que no coincideixi amb el que opinen els independentistas (indepestestistas) o no ho entenen perque son imbècils o son ignorants. Mentres els independentistes van dient que Catalunya esta colonitzada.

#59.1 ambaixadorCAT, UK, 23/07/2015 - 22:47

no és així.
Hi ha molts punts que es poden discutir, i si els unionistes no fóssiu tan dogmàtics i demagogs es podria parlar.
Però saps que passa? que la majoria esteu demostrant constantment i sense cap mena de dubte la vostra ignorància i/o mala llet, així que les paraules den Mas són precises.

#58 Pepón, Bcn (España), 23/07/2015 - 09:24

Al menos no es un golpista como Vd. Y ya que presume de sabiduría no le iría nada mal leerse el Critón. A Vd. y a todos los que se creen que pueden saltarse las leyes. Supongo que podrá leérsela en el orignal, en griego ático, si no es así siempre puede recurrir a la bilingüe Bernat Metge.

#58.1 Rupe, Perejil, 23/07/2015 - 10:24

Pepón por Dios, que los indepes no lean Critón.
Si lo leen, y teniendo en cuenta que para ellos España es una injusticia, se aferrarán aún más a la idea de ser libres porque sabrán que lo que más vale la pena es morir libre de toda injusticia.
Cuidado con lo que recomendamos.

#58.2 Pepón, Bcn (España), 23/07/2015 - 11:26

Rupe, por el perro, MORIR LIBRE DE TODA INJUSTICIA COMETIDA POR UNO MISMO, no de toda injusticia recibida. A eso se refiere Sócrates. Los indepes no tendrían más remedio que aceptar la legalidad española por muy injusta que les pareciera sus leyes.

#58.3 Vaya tela, Conformistas, 23/07/2015 - 12:18

No se Socrates, pero yo no acepto las injusticias, sean sociales o politicas o de cualquier tipo. Aunque deduciendo de tus palabras, el estado nos trata de manera injusta? No me he leido Critón, pero por lo que decis, tenemos que ser sumisos? Perdón mi ignorancia, y no me estoy autoinsultando!!

#57 josep, prats de lluçanes, 23/07/2015 - 08:32

les veritats fan mal,sobretot cuan te les diuen a la cara.i no tens arguments per demostrar el contrari.

#56 Juanca, Sabadell, 23/07/2015 - 07:23

Patético el paternalismo independentista, cuando precisamente lo que Mas está demostrando es que ser viejo no te da la sabiduría.