Publicitat
Política · 14 de Març de 2017. 10:27h.

Mas admet que sense independència no podrà ser candidat

“Quan Puigdemont es va autodescartar vaig pensar que no podia fer al mateix temps un pas enrere”

Mas admet que sense independència no podrà ser candidat

Mas, en una imatge d'arxiu

El president del PDECAT, Artur Mas, en una entrevista a El món a RAC1, ha reconegut que “mentre estiguem en la jurisdicció espanyola, durant els propers dos anys, jo no em puc presentar a les eleccions”. En aquest sentit, ha recordat que si hi hagués independència estaria sota “la jurisdicció catalana”.

“Continuaré fent política de la manera que l'estic fent, no a la primera línia sinó amb ganes d'ajudar a tothom que ho vulgui”, ha explicat. També ha argumentat que “quan Puigdemont es va autodescartar per ser candidat del PDECAT vaig pensar que no podia fer al mateix temps un pas enrere”.

"No tinc pensat qui hauria de ser el candidat del PDECat però entenc que aquest any no hi hauria d'haver eleccions. Hi ha d'haver un referèndum”, ha recordat. "El món sobiranista ha de saber aprofitar que per primera vegada un govern democràtic sigui en part inhabilitat per fer allò que ha de fer un govern democràtic”, ha valorat.
 
Mas ha insistit que “tinc plena confiança en què faran el referèndum i què ho faran bé. I no només confiança, sinó que ofereixo tota l'ajuda que necessitin”. D’altra banda, ha remarcat que “torno a posar la mà al foc per Germà Gordó i Daniel Osàcar. Clar que sí”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ortiz, bcn.España, 14/03/2017 - 16:24

Otra declaración histórica del Masdela del 3%. Mañana seguro que es portada en todos los periódicos y tvs internacionales.

#4 pepe.----, andorra, 14/03/2017 - 14:57

po fueno, po fale, po malegro, pero seguro q gratis, no lo hace....

#3 Alejandro, Barcelona, 14/03/2017 - 14:27

Ya lo sabemos. Tiene tantas cuentas pendientes.... Por eso les corría prisa la independencia, para que nada se investigara pero, ajo y agua, que habéis hecho tarde, los delitos ya han salido a la luz; y más que saldrán. tranquilos, tiempo al tiempo.

#2 Tom, Barcelona, 14/03/2017 - 12:06

Que bien, con esta noticia cientos de miles de independistas dejarán de serlo.... Gracias astut...y cuidado con tu mano...que el fuego quema

#1 Fran, Vilassar de dalt, 14/03/2017 - 11:02

Que "cansino" ets !!!

Si ja no et volen ni els teus del PDCAT !!!

I torna els diners del 3% d' una p... vegada !!!