Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2012. 13:42h.

Mas admet una "discussió educadíssima" amb Soraya

El president lamenta la "ignorància" de Wert ja que els alumnes catalans superen la nota mitjana estatal

Mas admet una "discussió educadíssima" amb Soraya

Mas, amb Sáenz de Santamaría, en un moment de la discussió

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha explicat que els gestos de disconformitat que va fer a la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, van ser fruit de la sorpresa de trobar-se un document que no se'ls havia avançat.

Sobre aquest fet, ha manifestat que va tenir una "discussió educadíssima" perquè quan va començar a llegir el document hi va trobar coses que "no sonaven bé". "O li faltaven coses o deia coses que no havia de dir", ha afegit.

D'altra banda, també s'ha referit a les paraules del ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert i ha lamentat la seva "ingnorància" per què els alumnes catalans superen la nota mitjana estatal de castellà quan els avaluen a segon d'ESO i en acabar l'educació obligatòria.

En roda de premsa per valorar la Conferència de Presidents, ha dit que són dades del propi ministeri: "fixin-se si hi ha ignorància per part d'un ministre que hauria de fer del coneixement la seva bandera principal".

Finalment, el president ha afirmat que "no hi ha tema: l'escola catalana seguirà funcionant com està funcionant".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 evidente, BCN, 03/10/2012 - 22:18

Cualquier mujer española tiene más cojones que cualquier hombre independentista.

#6.1 laila, bcn, 04/10/2012 - 08:13

Esto no va de cojones, aunque para tu primario lenguaje sea incomprensible, los catalanes hablamos de derechos, sentimientos, economia, futuro.

#5 elnuma, bcn, 03/10/2012 - 17:58

Joaquim Prats Cuevas reconoce ante la Comisión de Enseñanza y Universidades del Parlamento autonómico de Cataluña que el informe PISA en Cataluña ?se hace en catalán, por tanto, no mide la comprensión lectora en castellano?.

¿O los niños catalanes son superdotados?

#5.1 Elpuma, Barcelona, 03/10/2012 - 19:26

#4

Quantes mentides aprofitant la llibertat d'expressió! // Cuantas mentiras aprovechando la llibertat de expresión!!

#4 elnuma, bcn, 03/10/2012 - 17:54

las pruebas de nivel de lengua española realizadas por el Gobierno autonómico son de un nivel de dificultad inferior conduce a la presentación por el Gobierno [autonómico] catalán de unas puntuaciones de castellano artificialmente por encima de las que deberían.

#3 elnuma, bcn, 03/10/2012 - 17:47

Lo de que los alumnos catalanes en segundo de ESO superan a la media estatal no se lo cree nadie...
Ni Mas se lo cree, porque el sabe perfectamente que la prueba la realiza la comunidad autónoma y no es la misma para todos y en Catalunya son preguntas mucho mas fáciles por interes politico.

#2 LOLA, BCN, 03/10/2012 - 14:41

Amb 2 coll* !!!

#2.5 rasca, castelldefels, 03/10/2012 - 19:39

El ex responsable del informe PISA confirma que este no evalúa el nivel de español de los alumnos catalanesJoaquim Prats Cuevas reconoce ante la Comisión de Enseñanza y Universidades del Parlamento autonómico de Cataluña que el informe PISA en Cataluña ? MAS EL ESTAFADOR