Política · 23 de Setembre de 2019. 10:22h.

Mas adverteix Puigdemont

Afirma que "no em quedaria callat" si margina el PDECAT

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha afirmat que "a Espanya repeteixen eleccions, aquí quan tenim resultats que no ens agraden del tot no li diem a la gent 'no ens agrada com voteu, torneu a votar'. Aquí agafem, llegim els resultats i els traduïm en acords, crec que això és més madur, més europeu, més nord-europeu".

D'altra badna, ha assenyalat que "si al final s'ha de fer Junts per Catalunya com a partit ja no té massa sentit que es faci la Crida com a partit. Perquè es tractaria de refondre tot dins de JxCAT. Això seria el màxim signe d'unitat possible. I jo diria d'eficàcia".

"Però a vegades a la vida el que és el millor no és possible arribar-hi. Si al final això no és possible sempre tens una solució alternativa, perquè l'altre escenari és el trencament i l'escissió de tot això. I això seria molt negatiu, gairebé inadmissible", ha afegit.

"El trencament total seria gairebé inadmissible, per persones que venen de la meva tradició, que és de suma, d'integració i de treballar junts.  Si s'arriba un punt que no podem treballar junts jo seria un dels gran decebuts. I no em quedaria callat. Si acabés d'aquesta manera jo no podria callar", ha advertit.

Mas, finalment, ha dit que "és normal que hi hagi persones que em demanin que torni". En aquest sentit ha assegurat que "no tinc gaires ganes", malgrat que "no puc descartar-me per la situació que vivim". "Em sento corresponsable del que està passant, entre el 2012 i el 2016 tot l'inici d'aquest procés, tot el gir que ha fet aquest país", ha recordat.


Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 A., Barcelona, 24/09/2019 - 00:31

No té ni idea del que passa a Europa. Però gens. Aquest home l'única cosa que sap de "l'Europa del Nord" és "xapurrejar" francés i tenir coneguts que guarden els diners a Suïssa. Res més. S'ha de ser molt cínic i molt pocavergonya per després del sideral que ha muntat a Catalunya, ara aquest inútil ens vagi en plan estadista europeu.

#22 Polloloco , Tabarnia , 23/09/2019 - 23:21

Qué huevos tiene Mas. O tiene un serio problema de personalidad o es un robot. Yo empiezo a creer que es lo segundo. Un muñeco parlanchín made in China. Pensar que alguien, en su sano juicio, pueda darle una opción de retorno a este individuo me inclina a dejat de creer en la Humanidad. Remito a la entrevista a Cameron ayer en El Mundo.

#20 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 23/09/2019 - 20:04

¿Callará o hablará, desaparecerá o volverá?¿Qué será de Mas?
¡Irá al infierno para no volver jamás!

#19 Juan, Gerona, 23/09/2019 - 19:57

El Sr Más tiene más cara que espalda es el máximo responsable de la debacle de Cataluña y nunca ha sido ni político ni capaz de nada según pujol y encima después de fundirse CIU y dejar deudas por doquier ahora va de SALVADOR es un sinvergüenza

#18 Cris, Barcelona , 23/09/2019 - 19:30

Este está preparand6 la vuelta para chupar del bote. Temblar Puigdemont y Torra os quedan dos telediarios.