Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2015. 18:08h.

Mas adverteix que “això no està guanyat”

El president diu que “alguns es poden pensar que després de la Meridiana això ja està fet i seria un error monumental”

Mas adverteix que “això no està guanyat”

Mas, en un acte de Junts pel Sí

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet referència aquest dissabte a la manifestació sobiranista d’ahir amb una advertència: “Això no està guanyat. Alguns es poden pensar que després de la Meridiana això ja està fet i això seria un error monumental”, ha afegit.

“Queden aquests tretze dies per acabar de reblar el clau. Si no hi ha una majoria el dia 27 no hi ha camí de futur en aquest camí que estem defensant”, ha apuntat.

Mas ho ha dit durant un acte de la candidatura Junts pel Sí, on també ha valorat les reaccions que han arribat des de Madrid, afirmant que “no ens sorprèn la reacció de Madrid, però ens decep molt, i ens preocupa perquè és una reacció que està poc a l’alçada del repte democràtic que està plantejant la societat catalana”.

A més, ha criticat la valoració que ha fet Catalunya sí que es Pot sobre la Via Lliure, assenyalant que es tractava d’un acte electoral. Segons el president Mas aquestes paraules són “les mateixes” que ha fet servir el PP.

“Que ho digui el PP....bé, deixem-ho de banda, però que ho digui gent que després diuen que estan a favor del dret a decidir això ja no val”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn, 13/09/2015 - 01:16

La capacitat argumental d´aquest home es d´una simplesa supina.
No nomes refuig el debat electoral per amagar covardment l´ocea de merda que el rodeja a ell i al seu partit sino tambe per evitar la esgrima dialectica crua i sense la proteccio de la premsa entregada.
Un discurs limitat, pla i obtus.

#9 nedland, Roses, 12/09/2015 - 20:38

Sr.Mas es que el seu amic Rull tambe ho diu.....que era un acte electoral...va no ens prengui mes per burros

#8 Gerardbcn22, Barcelona, 12/09/2015 - 19:47

No son solo los resultados del 27sept sr Mas, sino los de las Generales q van después y en la que los catalanes tb votaremos a nuestros representantes y con mayor participacion y ya veremos si aqui gana o no el separatismo.

#7 Lauridsen, Barcelona, 12/09/2015 - 19:31

Ganar, ganar , .... ¿Ganar? ¿Qué es para ti ganar astutísssimo? ¿Hacer sentir incómodo en su propia casa al 56% o más de la población? ¿Pasar a la historia como el político que por cabezón e incapaz no supo sacar ningún acuerdo aglutinador?

#6 Pepe, Barcelona, 12/09/2015 - 19:25

Tinc ganes que arribi el 28S per veure les baralles entre CDC, ERC i CUP.

A. Mas (CDC): "jo no puc declarar la DUI que tinc hora a la pelu"
Junqueras (ERC): "i com es fa una DUI?"
Bolaños (CUP): "crec que es fa amb marihuana..."