Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2018. 10:17h.

Mas afirma que l'Estat “pretén destruir-nos individualment”

L'expresident assegura que la Generalitat ha rebut “instruccions del Ministeri d'Hisenda” per reclamar-li els diners del 9N

Mas afirma que l'Estat “pretén destruir-nos individualment”

Artur Mas

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que l'Estat “pretén destruir-nos individualment” pel 9N i ha acusat el Ministeri d'Hisenda d'haver ordenat a la Generalitat “intervinguda” personar-se davant del Tribunal de Comptes per reclamar-li -juntament a Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs- més de cinc milions d'euros pels costos de la consulta.

“La Generalitat està controlada directament pel Govern espanyol i els funcionaris de la Generalitat han rebut instruccions escrites del ministeri d'Hisenda perquè actuessin d'aquesta manera i canviessin el seu criteri”, ha afirmat l'expresident en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha recordat que l'Administració catalana “ja va fer unes al·legacions sobre aquest punt i va dir que no tenia res a reclamar”.

Mas ha denunciat que l'Estat “no va tenir prou amb la inhabilitació i la multa” per la celebració de la consulta del 2014, sinó que “al cap d'uns mesos va aparèixer un altre organisme de l'Estat, en aquest cas el Tribunal de Comptes, que pretén és destruir-nos individualment amb reclamacions multimilionàries”. En tot cas, l'expresident s'ha mostrar “100% convençut” que “quan hi haig un govern nou a Catalunya, la reclamació de la Generalitat es revertirà”.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#46 Galba, BCN, 23/04/2018 - 18:39

Voste, senyor meu, ha pretés denstruirnos "colectivament,"; voste, el pitxor president de la Generalitat que ha tigut Catalunya, es un narcisista, un incompetent i un irresponsable.

Però tranquil. Aquest estiu a Menorca no faltaran ni el iot ni la caldereta de llagosta - si fes falta, que no será el cas, li pagarien els babaus del llacet groc.

#45 La Victima, Lloret, 22/04/2018 - 16:52

De moment se l ha d empresonar i embargar tots el bens i despres ja estudiarem el cas q veure que...

#44 Perico, Matadepera, 22/04/2018 - 12:50

Es lo que tiene la astucia cuando no se es lo bastante astuto. Menos esquiar y más pagar.

#43 Sarola, Castelldefels, 22/04/2018 - 08:18

Arturo, tu ets un delinqüent. Que volies ? Que esperaves ? que guanyeries el pols a Espanya ?
Jo crec que tens molta por. Jo et podria sugerir una sortida Digna , peró per dur.la a terme fa falta valor i tu no saps que es. Si prenguesis aquesta sortida podries passar a l'historia Arturo ¡ anims !.

#42 Eric, Bcn, 21/04/2018 - 22:13

Anda anda sigue te haciendo el chulo!