Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2014. 12:28h.

Mas afirma que no farà res il·legal

Explica que vol reconduir la pressió del carrer en una reunió de la Trilateral

Mas afirma que no farà res il·legal

Artur Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del secretari de Presidència, Jordi Vilajoana, es va reunir dimarts passat al Palau de la Generalitat amb una reduïda representació espanyola de la Comissió Trilateral, segons informa La Vanguardia.

Mas va assegurar que no se sentia atrapat per la pressió del carrer, sinó que pretenia reconduir i va recalcar que en cap pas es planteja franquejar la legalitat per fer la consulta del 9 de novembre. El president va avançar que la sortida al bloqueig de la consulta serien les eleccions, no necessàriament plebiscitàries: dependrà de les posicions dels partits polítics.

La comitiva la formaven Antonio Garrigues Walker, president del bufet Garrigues, membre d'una família ben connectada amb els interessos nord-americans i que va ser aliat de Miquel Roca en el Partit Reformista; Alfonso Cortina, expresident de Repsol i conseller d'empreses; Pedro Miguel Echenique, físic i conseller del Govern basc de Carlos Garaikoetxea; Ignacio Polanco, president del grup Prisa, editora d'El País; Esther Giménez-Salinas, exrectora de la Universitat Ramon Llull i consellera del Banc Santander; Emilio Ybarra, expresident del BBVA, i Ferran Rodés, president de l'empresa editora del diari Ara i conseller de la constructora Acciona.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 jep, Vilanova, 21/07/2014 - 20:57

Si una notícia així es pot verificar, una de tres: en Mas enganya tothom dient a cadascú el que vol sentir, o en Mas enganya aquesta gent perquè el seu compromís és amb el poble o en Mas ens enganya a nosaltres. No queda massa per esbrinar-ho i decidir què en fem d'ell. No s'hi valdran excuses.

#14 Pepet, Sabadell, 21/07/2014 - 12:47

Reconduir pa pressiò del carrer? Crec que ja ès tard per reconduir-la! Aquestes coses s'han de pensar abans d'alimentar-la per tots els mitjans. Si intent reconduir-la serà la seva fi politica.

#13 Calimero, Barcelona, 21/07/2014 - 07:40

Entonces según Atur Más llevar dinero a paraísos fiscales es legal? O desobedecer sentencias ...

#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 21/07/2014 - 00:15

¡Ay Mas, que mal vas! gritan los CIUDADANOS sensatos desde hace tiempo. Cada día que pasa va de mal en peor. Ahora ya atisba el borde del barranco donde se ha de pegar la gran leche. El 11S llegará a ese borde y sentirá vértigo. ¿Qué hará? ¡EL RIDÍCULO! Lo que más odiaba y temía Tarradellas.

#11 iago, barcelona , 20/07/2014 - 21:27

Si hace eso tendra que irse inmediantamente de la generalitat. Y quien va a gobernar entonces segun las encuestas? ERC y ya sabemos en catalunya que pasara si mas se va y entra erc porque sera asi. Erc partido independentista desde su fundación y que ese es su único objetivo