Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2013. 11:14h.

Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes

Turull afirma que l'enunciat "serà clar per no haver de llegir dues vegades"

Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes

Turull, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha concretat a Catalunya Ràdio que en tres setmanes se sabrà quina serà la pregunta de la consulta i que serà el president de la Generalitat qui l'anunciarà.

Turull, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha reiterat que l'enunciat ha de ser consensuat entre els partits a favor del dret a decidir i ha expressat que "quan parlem d'inclusiva, no estem parlant en el terme de si hi ha la paraula independència o no".

"Estem parlant -ha afegit- de no entrar en una dinàmica de dir: 'la pregunta bona és la meva'. Estem més en aquests termes, és a dir, com serà la pregunta. Això en tres setmanes ho sabrem. Jo sempre dic que, a mi, davant de 'quina és la pregunta que vostè faria?' Doncs la que anunciarà el president de la Generalitat, que vol dir que hi estem d'acord tots."

També ha valorat les últimes declaracions de Mariano Rajoy, sobre una Catalunya independent fora de la UE; i el responsable de CiU al Parlament ha manifestat que "Europa decidirà políticament".

"Jo convido l'estat espanyol que comenci a fer els números de com queden ells sense Catalunya, perquè el ministre Montoro, a més, ve aquí i té diguem-ne el valor de dir és que a més a més serà Catalunya, aquesta que estem ofegant, que li estem negant les inversions, la que traurà Espanya de la crisi. Ells han de començar a fer els seus números", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 Lluís, Moià, 30/11/2013 - 21:45

Visca el Mas i visca Catalunya lliure

#24 pepito, barcelona, 29/11/2013 - 17:44

este Mas ha venido transtornado de la India.......

#23 La Pregunta:, Pina Sant Jaume, 29/11/2013 - 10:51

¿__________________________________?

#22 Albert Carulla, Barcelona, 29/11/2013 - 09:18

Faci'n la pregunta ben clara i directa, així perdran encara més diputats al Parlament dels que diuen els sondejos.

Albert

#21 La Pregunta Clau:, barcelona, 28/11/2013 - 20:41

¿ Vol que el Barça jugui PER SEMPRE una Lliga amb equips catalans de 2ªB i Tercera?: SI - NO.