Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2013. 20:07h.

Mas apel·la a votar

Assegura que "és més fàcil comptar vots que manifestants"

Mas apel·la a votar

Mas, durant la compareixença

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que “és més fàcil comptar vots que comptar manifestants”, en referència a la concentració del passat dissabte per la unitat d'Espanya.

Mas ha afegit que el que cal, en el cas del debat sobre el futur de Catalunya, és que “en algun moment d’aquests propers temps hi hagi la possibilitat d’anar a les urnes perquè cadascú pugui decidir el que vol per al futur d'aquest país”, ha defensat.
 
En una compareixença informativa al Palau de la Generalitat, el cap del Govern ha assegurat que un debat d’aquestes característiques “no es pot dilucidar al carrer, a base de manifestacions”.

“Les manifestacions van creant el debat serè, constructiu, positiu, i no alarmista”, ha explicat el president, que ha assegurat que “en altres moments de la nostra història això es resolia d’altres maneres, però ara només es pot resoldre a les urnes, comptant vots” i celebrant “un referèndum”.
 
Aquesta és la via que han de defensar tant els que estan a favor de la independència i l’estat propi com els que en són contraris, ha dit el president, perquè “entre tots plegats fem possible que això acabi a les urnes, que és la manera civilitzada i democràtica com ha d’acabar un debat així en un país com el nostre”.
 
En referència a la manifestació del 12 d’octubre que hi va haver al centre de Barcelona, el president de la Generalitat ha celebrat que la mobilització transcorregués “en la més absoluta normalitat i amb un aire cívic”.

“Celebro que en el nostre país hi hagi aquesta capacitat de mobilització, independentment de les idees que es defensin, sempre sota aquesta norma de mobilització cívica, correcta, no violenta i pacífica”, ha declarat. Una forma de ser i d’expressar-se “que jo atribueixo a tot el poble de Catalunya, indiferentment del que pensi”, ha dit.
 
El president de la Generalitat ha recordat que, igual que va fer amb els impulsors de la Via Catalana, també es va reunir amb els responsables de la Plataforma "Som Catalunya, somos España", organitzadora de la concentració de Barcelona amb motiu del 12 d'Octubre.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#20 Un que mai no us ha votat, Arreu de Catalunya, 15/10/2013 - 10:39

President, sou un patriota. Per salvar el país dels monstres que ens volen morts estem amb vós, siguem del color que siguem.

#19 Kopro, Vic, 15/10/2013 - 10:35

Los catalanes debéis aceptar que sois un pueblo inferior, con una lengua inferior y una capacidad de decidir inferior...en otras palabras, a pagar y a callar....jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía...jua, jua....mejor hundidos!!

#19.1 Miguel, San Fernando, 15/10/2013 - 11:05

Macho, cambia el disco que te repites mas que el gazpacho. Vaya intensidad de persona...

#17 Eduardo González Palomar, Manlleu, 15/10/2013 - 05:48

¡Atrévase a parafrasear a Artur Mas (va sobre la afirmación de que ?es más fácil contar votos que manifestantes?)!:

http://rnn-gonzalez-palomar.blogspot.com.es/

#16 El Conde contando..., Sesame Street, 15/10/2013 - 02:41

...El Conde (de Catalunya?, Mas?..) contando...Es entrevistado por una periodista (Ariadna Oltra?..). Lo de contar se le dá muy bien. Vean:---http://www.youtube.com/watch?v=QhbqVoy4ve8

#15 leo, bcn, 15/10/2013 - 02:03

Cateto !er, rey de la Catalunya rural y subvencionada... Que pesado, aburrido de la muerte. Menudo pais de tercera... Seria posible separar Barcelona del resto? Por favor! Independencia ya para los payeses, funccionarios, caciques municipales y legiones de inutiles y parasitos. Gracias de antemano!