Política · 11 de Juliol de 2012. 15:49h.

Mas aspira a negociar el pacte fiscal amb Rajoy

Homs demana un "mandat" del Parlament

Mas aspira a negociar el pacte fiscal amb Rajoy

Mas i Rajoy, en una imatge d'arxiu

El portaveu del Govern, Francesc Homs, s'ha referit a la possibilitat d’acord de les diferents forces polítiques sobre pacte fiscal i ha recordat que totes les forces polítiques coincideixen en la diagnosi que és que “la situació actual és injusta per a Catalunya i cal actuar-hi”.

Després d’un any de debat, per a Homs “aquest juliol és el moment de la veritat” i espera que del ple del Parlament en surti una resolució que “atorgui un mandat al president que permeti negociar amb l’estat espanyol”.

En aquest sentit, el portaveu del Govern ha recordat que no seria lògic que els partits que van votar a favor de l’Estatut del 30 de setembre del 2005, que incloïa un finançament propi per a Catalunya en la línia del pacte fiscal, ara se'n desmarquessin.

”L’aspiració del Govern és poder sumar una majoria el més extensa possible dels partits catalans que atorgui a la reivindicació la màxima força”, segons ha conclòs Homs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 josep maria, salou, 11/07/2012 - 20:43

Pobres de nosaltres, com negoci com ho va fer amb el Zapatero el nou Estatut .La única negociació possible és ho pacte fiscal ho proclamació per part del Parlament de la Independència

#6 catalunya, catalunya, 11/07/2012 - 18:43

En Mas s'ha equivocat, vol dir demà agafarà el tren i anirà a Alemanya, tot arreglat,
L'Homs al radera amb l'estelada clar,

#5 angelito, barcelona, 11/07/2012 - 18:16

Hace bien Homs en recordar el Estatut. El pacto fiscal es el Estatut 2. Dentro de poco inventarán el 3. I qui dia passa cobrant de polític, any empeny.

#4 Sara, bcn, 11/07/2012 - 18:02

No sé el que vols negociar si en Rajoy ja no pinta res. Encara no saps que estem intervinguts? Quins polítics que tenim, patètic tot plegat.

#3 este Mas, vielha, 11/07/2012 - 17:44

y el resto de indepes sueñan. con la que esta cayendo, con el centro de decisiones economicas en Bruselas ¿aquine se cree este rollo del pacto fiscal, cuando antes de Agosto se van a suspender las Autonomías por Bruselas?