Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2016. 10:27h.

Mas augura ara que “hi haurà acords” amb l’Estat

L’expresident de la Generalitat diu que “el diàleg no és ‘postureo’”

Mas augura ara que “hi haurà acords” amb l’Estat

Mas, a Madrid

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una conferència al fòrum de Nueva Economía de Madrid, ha assegurat que “passi el que passi hi haurà acords. També en el cas que s'arribi a un Estat català hi haurà negociació i pacte”. “La sentència del TC va canviar moltes coses, i és l’arrel del problema. Però insistim en que el diàleg no és ‘postureo’”, ha afegit.

Mas ha afirmat que “la nostra voluntat de diàleg va de debò, i ja ho va dir el president Puigdemont fa uns dies. Respon d'una convicció profunda”. Tot i això, ha lamentat que “Espanya no té projecte per a Catalunya, que és la primera economia de l’Estat i la més dinàmica del sud d’Europa”.

"Hem sigut garants del diàleg amb sentit d’Estat, fins i tot en les pitjors condicions”, ha recordat, a més de preguntar “quin projecte té l’Estat espanyol per aquella meitat de la població catalana que se sent expulsada del marc constitucional?”. "Els escocesos van votar i els britànics van guanyar. Us imagineu als líders espanyols oferint un projecte als catalans?”, ha insistit.

Igualment ha advertit que “quantes més mesures jurídiques apliqui l’Estat per a desprestigiar, més gran serà la mobilització a Catalunya”. “Si el procés arriba fins el final, serà obligatori que seiem a la taula per a protegir l’economia de tots”, ha assenyalat, a més de remarcar que “si se’ns condemna, arribarem fins Estrasburg, si cal. La nostra disposició és defensar-nos fins el final”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 20/10/2016 - 00:23

Hi havia representades 16 ambaixades. L'altra dia amb el president Puigdemont 9. Ho sap en Margallo? -és una pregunta retòrica, és clar-

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 19/10/2016 - 12:31


Quatre anys donant la tabarra i presumint a TV3 de la seva inconmesurable testiculina, desconnectantse de no se sap on ni perque per assegurar ara que fa molt mala mar a la piscina.

Fins i tot per donar un cop d´estat son covards i incompetents.

#2 nohate, Barcelona, 19/10/2016 - 11:43

Aiiiiiiiiiiiiiiii homes/dones de poca fe!!! Això ho diu per després poder dir que com no hi ha acords, és per culpa de Madrit!!! Victimisme per no baixar del burro i estupidesa per no sortir del pou!

#1 José Quinta, LH,Barcelonés,España, 19/10/2016 - 11:30

Otra vez haciendo el ridículo con invocaciones a las instituciones internacionales? Y qué van a alegar ante el tribunal de Estrasburgo? El \"derecho a decidir\"? Por cierto, qué ha dicho la ONU sobre la carta de Puigdemont? Y la UE sobre el 9N? De pena, Mas, de pena.