Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2008. 16:46h.

Mas augura més "cafè per a tothom

El líder de CiU ignora les comparacions de Montilla amb Roca

Mas augura més "cafè per a tothom

Artur Mas

 El president de CiU, Artur Mas, s'ha mostrat aquest matí convençut que hi haurà acord de finançament durant els pròxims dies, que serà més 'café per a tohom'  i que no complirà l'Estatut de Catalunya. El líder nacionalista no ha volgut respondre als les crítiques que Montilla va expressar ahir contra CiU en un acte del PSC. "No vull caure en la provocació de Montilla, com mes ferotges són les seves crítiques a Convergència i Unió més debilitat demostra ell mateix i més dèbil es deu sentir; però nosaltres no picarem l'ham", ha dit el líder de CiU, que ha afegit que "el que si li demano al President és que deixi de fer seguidisme del PSOE i es dediqui a defensar els interessos de Catalunya".
 
Preguntat pels periodistes sobre què espera de la negociació en marxa sobre el finançament, Artur Mas ha declarat que "he de dir que crec que hi haurà acord, que es posaran diners sobre la taula i que seran per a totes les Comunitats Autònomes en una nova mostra del 'cafe per a tots', i per tant no es complirà l'Estatut". "A mi m'agradaria que es complís la llei, que es complís l'Estatut. Però el PSC va decidir perdre l'oportunitat d'or que significava la votacio dels Pressupostos de l'Estat pel 2009, i ara ja no tenen cap element de pressió i estan en mans de Zapatero", ha conclòs Mas.

El líder de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas, ha declarat aquest dissabte que es repetirà el model del "cafè per a tothom" pel que fa al nou acord de finançament autonòmic i que no s'acomplirà l'Estatut. Mas considera que el PSC ha deixat escapar una "oportunitat d'or" votant a favor dels pressupostos generals de l'Estat, perquè ja no hi ha cap "element de pressió" sobre el Govern de Zapatero. També ha llençat un missatge d'advertiment al primer secretari dels socialistes catalans i president de la Generalitat, José Montilla, que divendres a la nit va criticar l'actitud de la coalició nacionalista. "Com més ferotges són les crítiques, més debilitat demostra" ha conclòs Mas.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 joan, manresa, 21/12/2008 - 15:12

I que pensa fer Sr.Mas...?Potser que anem per feina,i pasar al contratac..,clar que si las forces son el Sr.Oriol,u tenim clar.Vistos la seba presencia als ultims debats,flujet,molt flujet,per dir algo.Sr.Mas,agafi el timó i la destral i anem per feina

#11 Jordi, Calella, 21/12/2008 - 10:05

Suposo que en Mas ho diu per experiència, CIU n?ha repartit molts.

#10 Juanc, Barcelona, 21/12/2008 - 09:58

Si el PSOE es un partido de izquierdas, debe velar por los principios de igualdad y solidaridad como mínimo. El café distinto se basa en principios feudales impropios del siglo XXI. Sr. Mas, se tiene que modernizar.

#9 mirlo, Balaguer, 21/12/2008 - 09:25

Vaya. Y de donde sacaran tanto cafe. Nos subiran aun mas los impuestos, nos pondra mas parkimetros, nos haran pagar un recargo por la sanidad publica, nos haran pagar por respirar?

#8 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/12/2008 - 08:07

Carod se hubiera contentado con un café, Más lo quiere con leche y va a ser tallat y
Montilla beberá lo que le sirva Zp sin hacer remilgos
El nuevo de CCOO anuncia que echará a sus fielesa la calle. Lo mismo que desean
los ciudadanos para sus gobiernos