Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2013. 15:11h.

Mas avança que les properes reunions amb Rajoy "seran discretes"

"Ho dic perquè segons com se'm formulen les preguntes no les puc contestar com m'agradaria"

Mas avança que les properes reunions amb Rajoy "seran discretes"

Mas, amb Rajoy, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que les properes reunions amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, seran "també discretes".

Mas, en efecte, ha fet referència així a la polèmica suscitada arran que va mentir el periodista Jordi Basté en afirmar que encara no s'havia reunit amb Rajoy; quan la trobada s'havia fet el 21 de març a la Moncloa i l'entrevista va ser l'endemà.

El president, durant la roda de premsa de valoració dels 100 dies de govern, ha comentat que "en la conversa amb Rajoy no hi va haver acord en el tema de la consulta, però l'única possibilitat que hi hagi acord és el diàleg".

"Ho hem d'intentar igualment i ja veurem què en sortirà", ha afegit abans de dir que "aquesta primera trobada anirà seguida d'algunes altres que, per cert, també probablement seran discretes".

"Ho dic una vegada més perquè segons com se'm formulen les preguntes després no les puc contestar com m'agradaria, però que ja ho aviso abans, seran probablement discretes", ha argumentat.

I és que ha insistit que cal que no siguin públiques perquè "si no no és podrà avançar". "Sota la pressió pública del dia no es podrà avançar i ens estem jugant una cosa massa important com per frivolitzar-ho", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 mentiroso, mentiroso, 04/04/2013 - 00:18

¿Con esto quiere decir que CiU y ERC no filtrarán las reuniones con Rajoy a LV?

#1 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 15:39

El Rajoy anuncia que nos seguiran robando 17.000.000 para subvencionar España también de forma discreta...juas, juas